Aanmelden nieuw lid - Officiële website GSBW uit Goirle

Aanmelden nieuw lid

Aanmelden nieuw lid

Zin in voetbal? 
Klik hier om je direct aan te melden of lees eerst rustig verder.

Dan bent u bij GSBW aan het juiste adres!

 

Voetbal is de mooiste sport die er is en bij GSBW vindt u alle ingrediënten om daar met volle teugen van te kunnen genieten. De vereniging beschikt over een jeugd-, senioren-, dames- en G-voetbal afdeling met bekwame jeugdleiders en – trainers.

 

Vanaf 4 jaar kan men al bij GSBW terecht. Elke week wordt op zaterdagochtend voor de 4- en 5-jarigen een zogeheten kabouter-uurtje gehouden. Op speelse wijze wordt aan deze jonge kinderen de eerste beginselen van het voetballen bij gebracht. Zie voor meer informatie onze speciale pagina over het Kaboutervoetbal

 

Voor de wat oudere jeugd, zowel jongens als meisjes, wordt er elke zaterdag een competitiewedstrijd afgewerkt. Alle jeugdteams worden begeleid door bekwame jeugdleiders en – trainers. Ons JG voetbal heeft een eigen pagina voor meer informatie.

Natuurlijk hebben wij ook een Seniorenafdeling met momenteel 10 teams waarvan 2 dames elftallen. Daarbij hebben we ook een vrouwen 30+ team (7x7) en een senioren G-team.

 

Naast het voetbal organiseert de vereniging allerlei nevenactiviteiten die ervoor zorgen dat er een gezellige sfeer binnen de vereniging ontstaat. Zo gaan we met de jeugd op kamp en elke maand wordt er een leuke activiteit op vrijdagavond georganiseerd. Deelname is natuurlijk geheel vrijblijvend.

 

Wil je meer informatie?

 

Algemene informatie Anita Jacobs voorzitter@gsbw.nl  06-29 08 69 99
Kaboutervoetbal & jeugd t/m 12 jaar Ingrid van Loon ingrid.van.loon@gsbw.nl  06-40 24 52 93
Jeugd 13 t/m 18 jaar Bianca Tabbers bovenbouw@gsbw.nl   
Passend voetbal Antoinette Koolen g-voetbal@gsbw.nl   
Senioren (zowel dames als heren) André van Iersel andre.van.iersel@gsbw.nl  013 534 65 50
       

 

Is alles je duidelijk?...Dan is het tijd om je aan te melden.

Heeft u alle informatie en wilt u zich meteen aanmelden vul dan het digitale aanmeldingsformulier en evt. het machtigingsformulier in (meer info hierover vindt u bij contributie). 

Inschrijven kan via onderstaande link.  

Klik hier en schrijf je in bij GSBW

Graag tot ziens bij GSBW! We verwelkomen u graag als nieuw lid van onze vereniging!

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!