PR commissie - Officiƫle website GSBW uit Goirle

PR commissie

PR commissie

Input (teksten/afbeeldingen) voor de website, Goirles Belang, Social media, tv-schermen in de kantine, kun je mailen naar pr@gsbw.nl.
Geef in je mail duidelijk aan wanneer je het wil plaatsen (houd rekening met een verwerkingstijd van enkele dagen) en stuur eventueel afbeeldingen mee. Let op: flyers dienen ruim van te voren worden aangevraagd, aangzien daar veel werk in zit. De minimale verwerkingsperiode hiervan is 3 weken. Vraag flyers dus minimaal 3 weken van te voren aan.

De PR commissie heeft als doel om alle PR/communicatie-uitingen zowel intern als extern te stroomlijnen en te harmoniseren. Maar ook om GSBW meer 'op de kaart te zetten'.

Dat wil zeggen dat alle communicatie die geplaatst moet worden op eenzelfde manier aangevraagd moet worden. Bovendien wordt de aanvraag vooraf gecontroleerd, zodat alle uitingen dezelfde uitstraling hebben. Daarna wordt de aanvraag doorgestuurd ter publicatie/verwerking.

Verder beheert de commissie een PR plan, waarin structurele en periodieke uitingen (wekelijks, maandelijks, jaarlijks) opgenomen worden. Wil je dat er iets in het plan opgenomen moet worden? Mail dan naar pr@gsbw.nl

De commissie bestaat uit:

Naam Taak  
Bram van de Sande Nieuwsbrief, website, Goirles Belang Bram.JPG
Tanja Smulders Social media, website Tanja.jpg
Britt van Loon Opmaak flyer, Instagram Britt.JPG

 

Contact: pr@gsbw.nl 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!