5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Zondag, 12 maart 2023, stond de thuiswedstrijd tegen Audacia uit Moergestel op het
programma. De uitwedstrijd eerder dit seizoen was door de blauwwitten met 0-5 gewonnen.
Audacia stond op plaats 10 van de ranglijst met 12 punten uit 14 wedstrijden een doelsaldo
van 24 voor en 35 tegen.
GSBW begon deze zondagmiddag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden,
Dion van Loon, Danny van Laarhoven, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten,
Milan van Boxtel, Imad Kharichef, Denzel van Houtum, Tymen van Loon en Danilo Farci.
Op de reservebank zaten: Koen van de Leur, Wolf Diederen, Nick Swinkels, Lucan Kools,
Willem Kleijssen en Jessey Akkermans.
1 e helft:
GSBW zette Audacia gelijk onder druk. Dit leidde in de 2 e minuut al tot de 1 e kans. Op
aangeven van Denzel kreeg Imad een behoorlijke kans. Zijn inzet vanaf ongeveer 15 m kon
door de Audacia doelman met de voet worden gekeerd. In de 9 e minuut kreeg Audacia de 1 e
kans. Het schot van Kas Smolders belandde recht in de handen van Jelle. GSBW ging steeds
meer druk zetten en het wachten was dan ook op het 1 e doelpunt. Dit viel in de 16 e minuut.
Na een gewonnen duel door Tymen kwam Denzel in balbezit. Vanaf ongeveer 18m haalde hij
snoeihard uit waardoor de bal via de onderkant van de lat in het doel belandde. In de 21 e
minuut kreeg Audacia de 2 e en tevens laatste kans van de wedstrijd. Het schot van Bram
Linkels ging echter naast. In de 34 e minuut viel de 2-0. Vanuit een prima pass van Milan was
Tymen de afmaker. 2 minuten later viel het 3 e doelpunt. Milan onderschepte de bal bij het
uitverdedigen van Audacia en stelde Imad in staat de 3-0 op het scorebord te laten stellen.
Net voor de thee werd het zelfs nog 4-0. Vanuit een voorzet van Tymen schoot Bradley de
bal onhoudbaar binnen.
Behoudens de eerste 20 minuten kwam Audacia er niet aan te pas en was de voorsprong
terecht. Er was dan ook geen aanleiding om onder de rust te wisselen.
2 e helft:
GSBW ging door waar het was gebleven. Op aangeven van Denzel scoorde Imad in de 48 e
minuut de 5-0 en zijn 2 e doelpunt. In de 54 e minuut scoorde Bradley zijn 2 e doelpunt. Vanuit
een voorzet van Danilo kopte hij de 6-0 binnen. Hierna werd Danilo gewisseld en kwam
Willem voor hem in het veld. In de 68 e minuut schoot Milan op de paal. De rebound was
voor de net ingevallen Willem. Helaas schoot hij naast de verkeerde kant van de paal. In de
75 e minuut was er een dubbele wissel bij GSBW. Danny en Tymen werden vervangen door
Jessey en Lucan. Binnen 10 seconden had deze wissel al succes. Op aangeven van Willem
bracht Jessey met zijn eerste balcontact de 7-0 op het scorebord. In de 77 e minuut werd het
8-0. Na een actie van Willem in de 16 waarbij zijn inzet niet kon worden weggewerkt was
Denzel attent en scoorde hij vanuit de rebound ook zijn 2 e doelpunt. Hierna werd Rick nog
gewisseld en kwam Nick voor hem in het veld. In de 88 e minuut scoorde ook Jessey zijn 2 e
waardoor de einstand werd bepaald op 9-0.
GSBW speelde prima vandaag. Hierdoor was Audacia niet in staat om het de blauwwitten