GOIRLE
tel. 013-5342995

Wedstrijdbalsponsor: Van Boekel accountants en adviseurs
Woman of the match: Büsra (aanvallende middenvelder)

Na een korte bespreking, wat gesteggel om de kleedkamer en een scherpe warming up konden we eindelijk aftrappen tegen Wilhelmina. De weergoden waren ons goed gestemd want de laaghangende zon zat achter de wolken verscholen, 1 tegenstander minder.

Het doel was duidelijk, niet afwachtend zijn maar gelijk vanaf minuut 1 aanvallen. En dit deden we.

In de eerste minuten kwamen we gelijk gevaarlijk voor de goal. Myron wilde de verdediger van Wilhelmina uitspelen maar werd naar de grond gewerkt. Tot onze grote verbazing vond de scheids het nog wat te vroeg voor een penalty en moesten we het met een indirecte vrije trap in de 16 doen.
Deze werd door Mica goed voorgegeven maar helaas net gemist door de inlopende Busra.

Niet veel later kregen we nog een aantal kansen via Sabine en Büsra. Maar ook die ballen vonden niet het net maar de handen van de keepster, die inmiddes goed was warmgeschoten door onze voorhoede.
Wilhelmina kreeg het voetballend niet onder controle en probeerde via de lange bal nog wat aanvallen te forceren. De verdediging stond solide en zo kreeg Wilhelmina dus geen kans.
Met 0-0 gingen we de rust in.

3 wissels en 3 glazen ranja (tot groot verdriet van Sasja weer geen thee) verder konden we weer aftrappen. Er moest en zou gescoord worden.
In de tweede helft hadden we aan kansen geen gebrek maar aan scherpte in de afronding wel. En dus bleef die 0-0 maar staan op het score bord.
De laatste wissels werden doorgevoerd en Mica (met de trofee luiste speelster) moest zelfs gaan rennen op de flank. Maar ook dit mocht niet baten.
Helaas hebben we onszelf niet kunnen belonen en moesten we het slechts doen met 1 punt.

Gelukkig smaakte het bier na de wedstrijd goed en zagen de Ajacieden onder ons AZ en PSV verliezen. Daarnaast kregen we ook nog eens een  dikke 7 in de ranking van Wilhelmina. Al met al beoordelen wij deze zondag dus ook met een kleine voldoende! ☀️

Volgende week gaan we opnieuw de strijd aan, dit keer tegen Hontenisse. Dat betekent heeel vroeg de wekker zetten. Gelukkig voor onze party-animals gaat de wintertijd in en mogen we een uurtje langer slapen!