Datum

14 oktober 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag, zondag 14-10-2018, stond de uitwedstrijd tegen de nr. 1 en ook kampioenskandidaat nr. 1 CHC- Orca uit Den Bosch op het programma.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Tim Otten, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Matthew Haneveer en de 2 JO19-1 spelers: Denzel van Houtum en Willem Kleijssen.
Op de bank zaten: Timo Maas, Rick van Amelsfoort, Willem Vissers en Tymen van Loon. Vandaag een jong 11-tal met een gemiddelde leeftijd van 20,5.
1 e helft:
In de beginfase voetbalde GSBW goed mee. De 1 e kans was dan ook voor GSBW. In de 8 e minuut ging Matthew op rechts goed door. Zijn voorzet op Denzel bij de 2 e paal was op maat. Helaas kon de CHC doelman met de voet redding brengen op de inzet van Denzel. In de 13 e minuut viel de 1-0. Na onnodig balverlies bij GSBW op het middenveld kapte Younes Hadouir zich in de 16 goed vrij en liet Jelle kansloos met schuiver in de benedenhoek. In de 26 e minuut viel de 2 e kans voor CHC te noteren. Wederom was het Younes Hadouir die vanuit een combinatie door het centrum maar net over / naast schoot. Enkele minuten later viel de 2-0. Vanuit een voorzet vanaf rechts kapte Mounir Hadouir zich
in de 16 goed vrij en schoot van dichtbij raak in de verre hoek. In de 35 e minuut kwam GSBW bijna op 2-1. Willem kapte net buiten de 16 zijn tegenstander met rechts prima uit en haalde met links uit. De keeper kon de bal maar met moeite tot corner verwerken. In de 41 e minuut viel de eerste en enige gele kaart van de wedstrijd. De gelukkige was Joep van der Heijden na een overtreding op Bradley.
2 e helft:
In de 51 e minuut viel de 3-0. Vanuit een aanval over rechts werd de inzet in eerste instantie nog prima gekeerd door Jelle. Helaas was hij kansloos op de rebound van Samir Johri. Enkele minuten later werd het zelfs 4-0. Een schot van Galid Cherrou werd van richting veranderd waardoor Jelle kansloos was. In de 67 e minuut werd Matthew vervangen en kwam Rick (Kees) van Amelsfoort voor hem in het veld. Ook CHC wisselde enkele spelers.
In de 80 e minuut viel de 5-0. Een inzet van links rolde via de binnenkant van de rechterpaal over de doellijn. In dezelfde minuut werden Willem en Luca vervangen door Tymen en Willem V.
Hierna vielen ook nog de 6-0 en de 7-0. De laatste vanuit een penalty. GSBW was vandaag kansloos tegen prima voetballend CHC. Deze ploeg is dan ook terecht de kampioenskandidaat Nr. 1.
Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan Jong