1 - 1

4e klasse D

25 november 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag25-11-2018, stond de belangrijke uitwedstrijd tegen HHC uit Heusden op het programma. HHC stond op plaats 4 met evenveel punten als GSBW maar met een minder doelsaldo.
GSBW begon vandaag in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Sander Schell, Luuk Becker en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Matthew Haneveer, Willem Vissers, Joeri van Wanrooy en Rick van Amelsfoort.
GSBW begon prima aan de wedstrijd, was veel in balbezit, maar moest beducht zijn en blijven op de counter van HHC met enkele technisch vaardige spelers. De eerste goede kans voor GSBW viel te noteren in de 13 e minuut. Op aangeven van Bradley kwam Sander alleen voor de keeper. Zijn lob over de keeper ging helaas net naast. In de 19 e minuut viel de volgende kans te noteren. Een prima aanval over links via Bradley en Nermin werd door laatstgenoemde prima voorgegeven op de vrijstaande Milan. Helaas belandde de inzet van Milan in het zijnet. In de 27 e minuut was er de volgende kans voor GSBW. Een vrije trap van Sander, vanaf links, werd goed door Igor ingekopt. Helaas, voor GSBW, had de keeper van HHC een prima redding in huis en kon hij uiteindelijk in 2x redding brengen. GSBW was duidelijk de betere maar alleen een doelpunt ontbrak nog aan deze prima gespeelde 1 e helft. Er waren dan ook geen redenen om onder de rust een wissel toe te passen.
De eerste kans was ook nu weer van GSBW. Op aangeven van Luca kwam Sander in balbezit. Helaas, ook nu was zijn lob niet goed genoeg en belandde in de handen van de keeper. Daarna nam HHC iets meer het initiatief. Dit resulteerde in een prima kans voor de net ingevallen Baturhan Usta. Zijn inzet vanaf rechts werd echter prima verwerkt door Jelle. In de 30 e en de 37 e minuut kregen 2 spelers van HHC geel . De eerste voor het wegtrappen
van de bal en de 2 e voor een overtreding op Igor. Beide teams speelden aanvallend en gingen voor de winst. In de 85 e minuut ging de bal, na een aanval over rechts, maar net voorlangs en kwam GSBW goed weg. Toen iedereen dacht aan een gelijk spel viel dan toch de 1-0. In de 89 e minuut kreeg HHC, vanaf links, een corner te nemen. De bal werd bij de eerste paal goed doorgekopt en uiteindelijk door Shakeb Ahon Zada bij de 2 e paal binnen gekopt. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten. Verdediger Michael werd gewisseld voor aanvaller Matthew. In de 95 e minuut bleek maar weer eens dat men altijd geloof moet blijven houden in een goede afloop. De prima leidende scheidsrechter gaf in de 16 van HHC een vrije trap na
commentaar. Bradley gaf de bal hard voor waarna Igor de bal over de doellijn kon werken en de 1-1 een feit was. Helaas lieten de spelers van HHC te veel hun ongenoegen blijken richting de scheidsrechter over deze late gelijkmaker waardoor Baturhan Usta uiteindelijk nog de rode kaart kreeg.
Uiteindelijk was de 1-1 de terechte uitslag. GSBW was de eerste helft de betere en in de 2 e helft kreeg HHC de betere kansen.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Were Di op het programma.