SC Elshout 1 (zon)

4e klasse D

28 oktober 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, 28-10-2018, stond de thuiswedstrijd tegen SC Elshout op het programma. Elshout stond op plaats 10 met 4 punten uit de eerste 5 wedstrijden. Wilde GSBW mee blijven doen om een plaats in het linker rijtje moest er gewonnen worden. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Sander Schell, Luuk Becker en Matthew Haneveer. Als wissel waren beschikbaar: Luca Glorius, Tim Otten, Deniz Baris en Rick van Amelsfoort.
De pupil van de wedstrijd, Dani Leenheer (JO9-1), gaf het goede voorbeeld en scoorde beheerst in de rechter benedenhoek.
In de 5 e minuut was het 1 e kansje voor Elshout. De inzet van Luc van Noort werd echter simpel gepakt door Jelle. In de 7 e minuut viel het 1 e kansje voor GSBW te noteren. Op aangeven van Igor schoot Sander, vanaf net buiten de 16, in de handen van de doelman van Elshout. In de 19 e minuut kreeg Sander zijn 2 e kans. Wederom was Igor de aangever met een prima pass. Vanaf de rand 16 ging het schot van Sander helaas net naast de verkeerde kant van de paal. In de 30 e minuut kreeg Elshout een redelijke kans. Vanuit een voorzet vanaf links kopte Stan Muskens maar net voorlangs. GSBW was deze 1 e helft wel iets meer in balbezit maar de beslissende eindpass ontbrak nog. Onder de rust werd er niet gewisseld.
Enkele minuten na het begin van de 2 e helft kwam GSBW bijna op een 1-0 voorsprong. Het snoeiharde schot van Igor werd met de groots mogelijke moeite door de keeper van Elshout tot corner gestompt. In de 52 e minuut rolde een voorzet vanaf links door Sven Brok, via de buitenkant van de 2 e
paal, over de achterlijn en kwam GSBW goed weg. In de 65 e minuut werd de niet geheel fitte Willem vervangen en kwam Luca voor hem in het
veld. In de 70 e minuut viel de enige gele kaart van de wedstrijd. Dion was de ontvanger. In de 74 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Via Milan was het uiteindelijk Luuk die de bal over de doellijn werkte. Enkele minuten later kwam SC Elshout op 1-1. Na ongelukkig uitverdedigen kon Luc v.d. Aker alleen richting Jelle lopen. Met een simpele schuiver liet hij Jelle kansloos. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten en ging vol overtuiging voor de 3 punten. In de 83 minuut werd er dan ook een dubbele wissel toegepast. Matthew en Bradley werden vervangen door Tim en Rick. In de 86 e minuut viel de verdiende 2-1. Vanuit een corner, genomen vanaf links door Milan, kopte Igor prima binnen.
De winst leek binnen maar in de 90 e minuut was er toch nog een prima redding nodig van Jelle op een inzet van de ingevallen David van Mook.
Al met al was de inzet vandaag prima, ontbrak het aan de beslissende pass, maar was de winst uiteindelijk wel terecht.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Audacia op het programma.