Oisterwijk 1 (zon)

4e klasse D

14 april 2019 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 14-04-2019, stond de thuiswedstrijd tegen Oisterwijk op het programma. De tegenstander van vandaag stond op plaats 13 van de ranglijst met slechts 4 punten uit 20 wedstrijden. Van onderschatting mocht echter geen sprake zijn want zij hadden weliswaar veel doelpunten tegen (107) maar hadden toch nog 35 doelpunten voor.
GSBW begon vandaag in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van
Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Tim Otten, Igor van Loon, Milan van Boxtel, Bradley
Luijten, Matthew Haneveer en Denzel van Houtum.
Als wissel waren beschikbaar: Andrej Spajic, Luuk Becker, Willem Kleijssen en Koen Meijboom. Niet beschikbaar waren: Sander Schell, Willem Vissers en Nermin Husic.Onze pupil, Fieke van Hal van de JG2, gaf gelijk het goede voorbeeld door de 1-0 te scoren.
Al in de 9 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Een corner, vanaf links genomen door Bradley, werd door Dion prima binnen gekopt. 3 minuten later had GSBW zomaar op een 2-0 voorsprong kunnen komen. Milan passeerde op links 3 tegenstanders en legde de bal op maat terug op Bradley. Helaas schoot laatstgenoemde tegen een verdediger aan. Weer enkele minuten later kreeg Matthew een prima kans, zijn schot vanaf links werd door de Oisterwijk doelman goed tot corner getikt. GSBW was meer in balbezit maar het ontbrak aan de juiste eindpass. Tevens was het tempo te laag. Oisterwijk probeerde met lange ballen hun snelle spits te lanceren maar echt gevaarlijk werden zij niet. In de 40 e minuut viel de eerste gele kaart. Daan Bosse was de ontvanger na een overtreding op Rick.
2 e helft: Onder de rust werd er niet gewisseld.
In de 48 e minuut kwam GSBW bijna op 2-0. Een voorzet van Denzel werd door Milan echter te zacht ingekopt waardoor de keeper de bal simpel kon pakken. In de 54 e minuut kreeg Souhail Yajjou geel na een overtreding op Tim. In de 59 e minuut had Oisterwijk zomaar op 1-1 kunnen komen. Na een lange bal van achteruit kwam Radwan Sliman oog in oog te staan met Jelle. Zoals wel vaker kwam ook nu onze keeper als winnaar uit dit duel
tevoorschijn. GSBW begon ook matig aan de 2 e helft maar in de 66 e minuut viel dan toch de welverdiende 2-0. Op aangeven van Tim soleerde Milan door het centrum langs 3 verdedigers en tikte daarna de bal beheerst langs de Oisterwijk doelman. Daarna was het verzet van Oisterwijk gebroken en ging het snel met de doelpunten. In de 70 e minuut viel de 3-0. Een door Bradley genomen corner werd door Igor binnen getikt. In de 72 e minuut viel de 4-0. Een schot van Tim kon door de doelman niet worden vastgehouden waarna Milan attent was en zijn 2 e scoorde. 1 minuut later scoorde Milan de 5-0 en zijn derde op aangeven van Denzel. Daarna werden Denzel en Tim vervangen en kwamen Andrej en Willem in het veld. In de 83 e minuut kwam GSBW op 6-0. Na een prima loopactie van Willem werd hij door Milan in stelling gebracht en scoorde beheerst. In de 87 e minuut werd Willem in de 16 onderuit gehaald door Raiclen Nepomuceno, die daarvoor een gele kaart kreeg en GSBW een penalty.. Bradley ging resoluut achter de bal staan en scoorde de 7-0. Eerder genoemde Oisterwijk speler daarna zijn 2 e gele kaart wegens commentaar op de leiding en kon dus het veld verlaten. In de 89 e minuut werd het zelfs nog 8-0. Willem onderschepte een terugspeelbal en rondde beheerst af. Vandaag dus uiteindelijk een makkelijke overwinning maar na de 1 e helft zag het hier niet naar uit. Oisterwijk kwam conditioneel de 2 e helft in de problemen waar GSBW prima van
profiteerde en er dus uiteindelijk een overduidelijk 8-0 op het scorebord stond.
De volgende wedstrijd is op zaterdag 20-04-2019, uit tegen Elshout, om 17.00 uur.