7 oktober 2018 14:30

Scheidsrechter

Dhr Konings

Onbekend

Vandaag, zondag 07-10-2018, stond de wedstrijd GSBW – Nevelo op het programma. Zowel GSBW als Nevelo waren nog zonder nederlaag.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 : Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Tim Otten, Wesley van Gestel, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Matthew Haneveer, Luuk Becker en Denzel van Houtum.
Op de bank zaten: Geniti Ramautarsing, Deniz Baris, Michael Tschmarke en Rick van Amelsfoort. Niet beschikbaar waren: Rick Kuijpers, Nermin Husic en Sander Schell. Tijdens de warming-up bleek ook Willem Vissers niet fit te zijn waardoor Wesley in de basis moest beginnen.
GSBW begon prima aan de wedstrijd. Dit resulteerde al in enkele prima aanvallen. In de 17 e minuut kwam GSBW bijna op een 1-0 oorsprong. Een voorzet vanaf links door Wesley werd door Luuk prima op doel gekopt. De keeper van Nevelo had echter een goede redding in huis en tikte de bal uit de benedenhoek tot corner. In de 33 e minuut kreeg Nevelo haar 1 e grote kans. Aanvoerder, Rens van Lissum, kwam oog in oog te staan met Jelle. Laatstgenoemde bleef goed naar de bal kijken en kon met de voet redding brengen. 1 minuut later kreeg de Nevelo aanvoerder wederom een goede kans. Ook nu kwam Jelle als winnaar uit het duel tevoorschijn. In deze 1 e helft kregen beide 11-tallen enkele kansjes en was de 0-0 ruststand terecht.
Ongewijzigd begonnen beide 11-tallen aan de 2 e helft. De 1 e kans was voor Nevelo. Uit een voorzet vanaf links kopte Job Viellevoye maar net over
het GSBW doel. Enkele minuten later kreeg GSBW weer een prima kans. Op aangeven van Denzel schoot Milan vanaf ongeveer 14m net naast. In de 65 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Na goed doorgaan op links van Luuk en op aangeven van Denzel schoot Milan de bal prima in rechterbenedenhoek binnen. Weer 3 minuten later kreeg Nevelo een redelijk kans. Na wat kappen en draaien in de 16 schoot Job Viellevoye, gelukkig voor GSBW, net langs de verkeerde kant van de paal. In de 71 e minuut moest de moegestreden Wesley worden vervangen en kwam Michael voor
hem in het veld. In de 73 e minuut kreeg Luuk nog een goede kans. De voorzet van Luca werd door hem maar net over gekopt. In de 77 e minuut kwam Nevelo op 1-1. Een harde voorzet vanaf links werd ongelukkig door Michael in het eigen doel gewerkt. In de 85 e minuut had de Nevelo keeper nog een prima redding in huis. Op aangeven van Matthew kon Luuk vanaf ongeveer 11m vrij uithalen. Helaas stond de keeper op zijn post en
kon redding brengen. Beide11-tallen kregen hierna nog wel enkele kansjes maar uiteindelijk konden beide 11- tallen wel leven met dit gelijke spel.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen CHC uit Den Bosch op het programma.