2 - 3

4e klasse D

7 april 2019 14:00

Onbekend

Vandaag, zondag 07-04-2019, stond de lastige uitwedstrijd tegen TSV Gudok uit Tilburg op het programma. Vooraf was bekend dat Gudok een makkelijk scorende ploeg was met gemiddeld 4 doelpunten per wedstrijd en dat zij pas 14 doelpunten tegen hadden. De 1 e wedstrijd was geëindigd in 0 – 0.
GSBW begon vandaag met de volgende 11: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Matthew Haneveer, Luuk Becker en JO19-1 speler Denzel van Houtum. Op de bank zaten: Tim Otten, Andrej Spajic, Deniz Baris en Sander van Iersel. Niet beschikbaar waren: Sander Schell, Willem Vissers en Nermin Husic.
Beide 11-tallen begonnen voorzichtig en aftastend aan de wedstrijd. GSBW was iets meer in balbezit en Gudok probeerde met lange ballen hun spitsen in stelling te brengen. In de 23 e minuut was de eerste de beste kans voor GSBW raak. Een door Bradley genomen vrije trap werd door Dion prima terug voor het doel gekopt en daarna door Igor bij de 2 e paal goed ingekopt. Pas in de 29 e minuut viel de 1 e kans voor Gudok te noteren. Vanuit een voorzet vanaf links tikte Thomas van Vugt de bal voorlangs. Gudok pakte iets meer het initiatief maar echt gevaarlijk werden zij niet. In de 35 e minuut moest de assistent- scheidsrechter van GSBW met knie problemen worden gewisseld. Corné van Nunen was bereid zijn plaats in te nemen (Corné bedankt). In de 42 e minuut kwam Gudok toch nog enigszins verrassend op 1 – 1. Een voorzet van Rick van der Meer, vanaf links, werd door
Jeffrey Vos binnen getikt. Op slag van rust kreeg GSBW nog een prima kans. Een prima pass van Bradley op Denzel was de aanleiding. Denzel kwam op links in balbezit en zag Luuk in het centrum vrij staan. Helaas werd de pass van Denzel nog net onderschept.
Onder de rust werd er niet gewisseld. GSBW gaf weinig weg en creëerde zelf wel kansjes. In de 48 e minuut kwam GSBW op een 1-2 voorsprong. Een voorzet van Luuk werd door Matthew prima breed gekopt op Milan die beheerst GSBW op voorsprong bracht. In de 65 e minuut kwam GSBW zelfs op een 1-3 voorsprong. Een vrije trap, vanaf links genomen door Bradley, werd door Luuk binnen getikt. De ass. scheidsrechter van Gudok vlagde nog voor buitenspel maar de scheidsrechter was resoluut en keurde het doelpunt goed. In de 88 e minuut viel pas de 2 e kans voor Gudok te noteren. Een voorzet vanaf links werd door de ingevallen Dave Hoezen met een halve omhaal over geschoten. In de 90 e minuut kreek Luuk nog een prima kans om de stand op 1-4 te brengen. Op aangeven van Matthew tikte hij de bal van dichtbij tegen de doelman. Hierna werd Milan vervangen door Tim. Ook Deniz kwam nog in het veld voor Matthew. 4 minuten in blessuretijd kwam Gudok nog op 2-3. Een voorzet vanaf links werd door Kevin Kluijtmans bij de 2 e paal binnen getikt. In de 95 e minuut kreeg Gudok nog een vrije trap en was het nog even billen knijpen voor GSBW. Gelukkig werd de bal overgeschoten waarna de scheidsrechter een einde maakte aan de wedstrijd. GSBW had hard gewerkt en bij vlagen goed gevoetbald en weinig tot niets weggegeven. De overwinning was dan ook terecht.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Oisterwijk op het programma.