Scheidsrechter

Dhr Vissers

Onbekend

Vandaag, zondag 02-12-2018, stond de altijd lastige thuiswedstrijd tegen Were Di uit Tilburg
op het programma. Were Di stond op plaats 5 van de ranglijst met 15 punten uit 9
wedstrijden en een doelsaldo van 29 voor en 19 tegen.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Luca
Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten,
Milan van Boxtel, Sander Schell, Matthew Haneveer en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Luuk Becker, Willem Visser, Deniz Baris, Joeri van Wanrooy en
Sander van Iersel. Vanaf de aftrap gaf onze pupil van de wedstrijd, Sem de Rooij (JO8-1), het
goede voorbeeld door in 2x de keeper van Were Di kansloos te laten.
In de 8 e minuut ontstond het eerste gevaarlijke moment voor het doel van Were Di. Na een
prima onderschepping op het middenveld door Igor kwam Sander op rechts in balbezit. Zijn
voorzet kon bijna door Bradley bij de 2 e paal worden binnengetikt. Helaas kon de keeper de
bal nog tot corner tikken. De eerste kans voor Were Di viel te noteren in de 14 e minuut. Na
goed doorgaan van de snelle spits van Were Di over links legde deze de bal terug op Gijs
Broeders. Gelukkig voor GSBW zat Rick er goed tussen en werd het geen doelpunt. In de 20 e
minuut was er de volgende kans voor GSBW. Op aangeven van Sander schoot Igor maar net
over. Enkele minuten later werd een inzet van Sander op laatste moment geblokt door een
Were Di verdediger. In de 28 e minuut schoot spits Shabazz Abagi vanaf links voorlangs.
GSBW kreeg deze 1 e helft de meeste en beste kansen. Helaas stond het vizier niet op scherp
waardoor er met een 0-0 stand naar de thee werd gegaan.
Er waren onder de rust geen redenen om een wissel toe te passen. Men moest iets scherper
zijn bij de afwerking van de kansen.
In de 52 e minuut kreeg Gijs Broeren geel na een overtreding op Luca. Er was nog even een
discussie of de overtreding was begaan in of buiten de 16. De scheidsrechter besliste
uiteindelijk dat deze buiten de 16 was begaan.
In de 56 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Een door Bradley, vanaf links,
genomen vrije trap werd door Rick met het hoofd net voldoende geraakt waardoor de bal bij
de 2 e paal binnen viel. In de 61 e minuut kreeg Sander een goede kans. Na goed doortikken
van Matthew kon Sander vanaf rechts richting het doel lopen. Met een tegenstander in zijn
rug tikte hij de bal met buitenkant links echter in het zijnet. 1 minuut later kwam GSBW goed
weg. Cas Rosenberg kopte vanuit een corner de bal op de paal. In de 63 e minuut werd
Nermin met een bovenbeenblessure vervangen door Luuk. In de 66 e minuut viel de 1-1.
Spits Shabazz Abagi kon vanaf rechts ongehinderd in de 16 enkele GSBW verdedigers
uitspelen waarna hij Jelle kansloos liet met een schuiver in de verre hoek.
In de 79 e minuut kwam GSBW bijna op 2-1. Een lange bal werd door Luuk prima doorgekopt.
De bal ging over de uitgelopen keeper maar helaas net naast de verkeerde kant van de paal.
In de 84 e minuut kwam Luuk net iets te laat op een voorzet van Matthew. Via een sliding
raakte hij de bal nog wel maar ging deze over het doel.
In de 87 e minuut kwam GSBW nog goed weg. Een inzet van Gijs Broeren belandde via de
binnenkant van de paal in de handen van Jelle.
Uiteindelijk kon iedereen wel leven met het gelijke spel al had GSBW in de 1 e helft al op