SV Reeshof 1 (zon)

4e klasse D

10 februari 2019 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 10-02-2019, stond de thuiswedstrijd tegen SV Reeshof uit Tilburg op het programma. SV Reeshof stond op plaats 6 van de ranglijst met 21 punten uit 13 wedstrijden. De 1 e wedstrijd in deze competitie werd door GSBW gewonnen met 4-2 na een 2-0 achterstand.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Tim Otten, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Matthew Haneveer en Nermin Husic. Als wissel waren beschikbaar: Luuk Becker, Michael Tschmarke, Denzel van Houtum en nieuwkomer Andrej Spajic. Pupil van de wedstrijd, Giana Hopmans (JO10-2), gaf het goede voorbeeld door de keeper van de tegenstander in 2x kansloos te laten met een schuiver in de benedenhoek.
Al in de 3 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Na een prima loopactie, en op aangeven van Nermin, kon Matthew vanaf rechts alleen richting het doel van de Reeshof lopen. Matthew bleef goed kijken en liet de keeper kansloos met een schuiver die bij de 2 e paal binnen ging. SV Reeshof was wel iets meer in balbezit maar kon niet echt gevaarlijk worden. In de 14 e minuut had GSBW zomaar op een 2-0 voorsprong kunnen/ moeten komen. Een aanval over links, via Bradley en Nermin, werd door laatstgenoemde op maat breed gelegd op Matthew. Helaas ging de inzet van Matthew, vanaf ongeveer 6m, over het doel. 2 minuten later kwam GSBW toch op een 2-0 voorsprong. Een door Bradley genomen vrije trap vanaf rechts werd door Igor prima bij de 1 e paal binnen getikt. In de 32 e minuut kwam GSBW zelfs op een 3-0 voorsprong. Een foutieve terugspeelbal werd
door Nermin onderschept en oog in oog met de Reeshof doelman bleef hij koel en scoorde beheerst door de bal tussen zijn benen door te spelen. In de 34 e minuut werd de 1 e gele kaart uitgedeeld. De gelukkige was Stievie Semil van SV Reeshof na een forse overtreding op Milan. GSBW speelde een prima 1 e helft en de voorsprong was dan ook terecht. Onder de rust was er dan ook geen aanleiding om te wisselen.
SV Reeshof ging alles of niets spelen en zette GSBW onder druk. In de 54 e minuut had Jelle
een prima redding in huis op een inzet van Brent Heier.
In de 57 e minuut kwam de Reeshof op 3-1. Vanuit een aanval over rechts kwam Ryan Geuze
in balbezit. Hij kapte de bal met rechts in de 16 naar zijn linker been en liet Jelle kansloos
met een schuiver in de korte hoek. In de 66 e minuut kreeg de tegenstander een penalty na
een overtreding in de 16. Koen van Otterlo ging resoluut achter de bal staan en liet Jelle
kansloos met een schuiver in de rechter benedenhoek. GSBW kwam steeds meer onder druk
te staan. In de 71 e minuut werd er een dubbele wissel toegepast. Milan en Willem werden
vervangen door Michael en Andrej. Laatstgenoemde maakte zijn debuut bij GSBW.
Enkele minuten later werd ook Nermin vervangen en kwam Luuk voor hem in het veld.
In de 87 e minuut kwam de Reeshof bijna op 3-3. Gelukkig voor GSBW ging het hakballetje
van Tom Siliakus in het zijnet.
Vanuit een counter kwam GSBW in de 90 e minuut bijna op 4-2. De voorzet van Igor werd
door Matthew maar net naast gekopt. GSBW kon door deze zwaarbevochten overwinning
weer 3 punten bijschrijven op de ranglijst.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Viola uit Alphen op het programma.