Den Dungen 1 (zon)

4e klasse D

24 maart 2019 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 24-03-2019, stond de lastige thuiswedstrijd tegen Den Dungen op het programma. Den Dungen stond op plaats 7 van de ranglijst met 26 punten uit 17 wedstrijden. De 1 e wedstrijd werd door GSBW kansloos verloren met 4 – 1. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Tim Otten, Igor van Loon, Bradley
Luijten, Milan van Boxtel, Luuk Becker en Nermin Husic. Als wissel zaten op de bank: Andrej Spajic, Denzel van Houtum en Willem Kleijssen. Niet
beschikbaar waren: Sander Schell, Matthew Haneveer en Willem Visser.
Den Dungen liet vanaf de aftrap gelijk blijken waarvoor men naar Goirle was afgereisd. GSBW werd gelijk op eigen helft vastgezet. Dit resulteerde al in de 4 e minuut in een gele kaart voor Rick. In de 14 e minuut kreeg Thomas van Lokven een prima kans. Zijn lob, vanaf ongeveer 15m, ging over Jelle en belandde, gelukkig voor GSBW, tegen de lat. GSBW stond vanaf het begin gelijk onder druk. Den Dungen was fanatieker in de duels waardoor het spel zich hoofdzakelijk afspeelde op de helft van GSBW. Pas in de 17 e minuut kreeg GSBW haar 1 e kansje. Na een prima actie over rechts van Luca
legde hij de bal terug op Nermin. Het schot van Nermin kon nog bijna door Milan worden binnen getikt. In de 19 e minuut kreeg Thomas van Lokven, vanaf de rand 16, een vrije schietkans. Gelukkig ging de bal naast. GSBW was slordig in balbezit en had moeite met de lopende spelers van Den Dungen. Den Dungen was de 1 e helft duidelijk de betere ploeg en GSBW was dan ook blij dat de rust werd gehaald met een 0 – 0 stand.
GSBW begon beter aan deze 2 e helft. In de 47 e minuut werd een door Bradley genomen vrije trap bijna door Rick binnen getikt. Helaas ging de bal over het doel. In de 49 e minuut viel de 1 e gele kaart voor Den Dungen. De gelukkige was de aanvoerder wegens commentaar op de leiding. De 2 e gele kaart voor Den Dungen viel in de 61 e minuut. Jeffrey Sterks was de ontvanger. In de 64 e minuut won Nermin het loopduel met Daan van der Heijden. Helaas werd de inzet van Nermin tot corner verwerkt. 1 minuut later werd een pass van Tim door Milan maar net naast getikt. In de 68 e minuut kwam Den Dungen op een 0-1 voorsprong. Een lange bal kwam terecht bij de op links vrij staande Thomas van Lokven. Zijn inzet kon nog
door Jelle worden gestopt. De rebound was voor Jeffrey Sterks. Op deze inzet was Jelle kansloos waardoor de 0-1 een feit was. De assistent-scheidsrechter van GSBW vlagde nog voor buitenspel maar de scheidsrechter ging hier niet in mee. De 1 e 20 minuten van deze 2 e
helft was GSBW zeker niet de mindere en kreeg dan ook enkele kansjes. In de 72 e minuut moest Luuk met een enkelblessure worden vervangen en kwam Denzel voor hem in het veld. GSBW probeerde meer druk te zetten maar had het moeilijk met de veel lopende spelers van Den Dungen. In de 84 e minuut viel de 0-2. Een voorzet vanaf rechts werd door de net ingevallen Yoeri van Grinsven bij de 2 e paal binnen getikt. Hierna werden Tim en Michael nog vervangen door Andrej en Willem. Helaas kon GSBW geen verandering meer brengen in de stand. Al met al was Den Dungen vandaag de betere ploeg waardoor de 1 e thuisnederlaag voor GSBW terecht een feit was.
Volgende week staat de eerder wegens de wind gestaakte wedstrijd tegen Jong Brabant weer op het programma.