Audacia 1

4e klasse D

24 februari 2019 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 24-02-2019, stond de wedstrijd tegen Audacia op het programma. Audacia stond op plaats 11 van de ranglijst met 16 punten uit 14 wedstrijden. De eerste wedstrijd, uit bij Audacia, was door GSBW met 5-2 gewonnen. GSBW begon vandaag met de volgende 11: Jelle van der Velden, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Tim Otten, Igor van Loon, Milan van Boxtel, Bradley Luijten, Nermin Husic en Luuk Becker. Als wissel zaten op de bank: Luca Glorius, Deniz Baris, Denzel van Houtum en Andrej Spajic.
Al in de 8 e minuut moest GSBW noodgedwongen een wissel toepassen. Nermin moest met een kuitblessure worden vervangen en Andrej kwam voor hem in het veld. Milan schoof door en Andrej kwam op het middenveld te spelen. Het 1 e kansje was voor Audacia in de 16 e minuut. Jelle kon de bal bij de 1 e paal wegstompen voordat Ward Ketelaars gevaarlijk kon worden. In de 20 e minuut was er de 1 e kans voor GSBW. Een voorzet van Bradley werd door Igor ingekopt. Helaas ging de bal via een Audacia verdediger naast. Uit de door Bradley genomen corner kon Luuk de bal op het doel koppen. Helaas kon de bal nog op het laatste moment door een Audacia verdediger van de doellijn worden gehaald. In de 24 e minuut kon Jelle aan de bak. Op een inzet van spits Ward Ketelaars kon hij met de voet redding brengen. Enkele minuten later werd een voorzet van Michael door Luuk met
een snoekduik op het doel gekopt. De Audacia doelman kon de bal met een prima reflex tot corner tikken. In de 32 e minuut tikte Jelle nog een inzet van Ward Ketelaars tot corner. In de 44 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Igor kwam Luuk net buiten de 16 in balbezit. Met een punter verraste hij iedereen en vooral de keeper van Audacia. In de 45 e minuut kwam GSBW bijna op 2-0. Helaas kon de kopbal van Luuk in 2x door de doelman van Audacia worden gepakt. GSBW had deze 1 e helft de beste kansen. De voorsprong was dan ook terecht. Ook Audacia kreeg echter enkele kansjes waardoor GSBW bij de les moest blijven.Onder de rust werd er niet gewisseld.
In de 57 e minuut kon Luuk alleen op de keeper van Audacia afgaan na een verre ingooi vanTim. Luuk wilde de keeper passeren maar werd daarbij in de 16 onderuit gehaald. Penalty dus. Bradley ging resoluut achter de bal staan en scoorde beheerst de 2-0. In de 63 e minuut viel de eerste gele kaart. Ontvanger was Koen Schollen na een forse overtreding op Willem. De enigste kans voor Audacia deze 2 e helft viel te noteren in de 64 e minuut. De inzet van Alex Aarts werd door Jelle in 2x gepakt. Er werd door GSBW nog 2x gewisseld. Bradley werd wegens een bovenbeen blessure
vervangen door Denzel. Enkele minuten later werd ook Michael vervangen door Luca. In de 80 e minuut kwam GSBW op een 3-0 voorsprong. Een verre ingooi van Tim werd door Luuk doorgekopt en door Denzel prima met een halve omhaal binnen geschoten. Al met al was de overwinning vandaag terecht. De 1 e helft waren de beste kansen al voor GSBW. De 2 e helft werd er niets meer weggegeven, wel 2x gescoord, en bij vlagen prima
gevoetbald. Volgende week is er geen programma maar wel Carnaval bij GSBW. Op 10 maart word er weer gespeeld. Tegenstander is dan in een thuiswedstrijd Jong Brabant.