Datum

23 december 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Zondag 23-12-2018 stond de wedstrijd van de nr. 3 GSBW tegen de nr. 2 Gudok op het programma. Gudok stond op plaats 2 met 24 punten uit 10 wedstrijden. GSBW op plaats 3 met 22 punten uit 11 wedstrijden. De belangen waren dus groot. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Denzel van Houtum(JO19-1), Luuk Becker en Nermin Husic.
Als wissel zaten op de bank: Tim Otten, Wesley van Gestel, Rick van Amelsfoort, Willem Kleijssen, Deniz Baris en Sander van Iersel. Niet beschikbaar waren: Sander Schell, Matthew Haneveer en Michael Tschmarke.
Na een indrukwekkende 1 minuut stilte ter nagedachtenis aan ons overleden erelid Floran van der Velden gaf de pupil van de wedstrijd, Bob Denissen (JG2), het goede voorbeeld door de keeper van de tegenpartij kansloos te laten met een geplaatste bal in de linkerhoek.
1 e helft:
Al in de 2 e minuut werd de toon gezet en ontving Max van Poppel de 1 e gele kaart na een
forse overtreding op Luuk. Beide ploegen speelde op de aanval waardoor het spel op en neer
golfde. In de 14 e minuut kopte Luuk de bal goed door op Nermin die middels een individuele
actie de 16 in liep. Hierbij werd hij licht aangetikt. Helaas zag de scheidsrechter hierin echter
onvoldoende redenen om de bal op de stip te leggen.
In de 33 e minuut viel de 2 e gele voor Gudok te noteren. Ontvanger was Jaron Borgstein na
een overtreding op Milan. In de 34 e minuut kreeg Dave Hoezen van Gudok een redelijke
kans. Gelukkig tikte hij de voorzet vanaf links naast. In de 39 e minuut kreeg GSBW een vrije
trap te nemen vanaf de punt 16. De inzet van Bradley werd door Igor op de bovenkant van
de lat gekopt. In de 44 e minuut kreeg Dave Hoezen een goede kans. De voorzet vanaf links
werd door hem, gelukkig voor GSBW, recht in de handen van Jelle gekopt.
Beide 11-tallen kregen deze 1 e helft enkele kansjes maar gescoord werd er niet.
Onder de rust moest de geblesseerde Willem worden vervangen en kwam Wesley voor hem
in het veld.
2 e helft:
In de 50 e minuut werd een voorzet van links door Jeffrey Vos ruim over gekopt.
Gudok speelde aanvallender en GSBW in een iets te laag tempo. In de 61 e minuut kopte
Joost Obbens, vanuit een corner, naast.
2 minuten later nam Luuk de bal op de borst goed aan en knalde vanaf ongeveer 25 op het
doel. Helaas ging de bal naast terwijl de keeper al op het verkeerde been stond. In de 69 e
minuut moest Nermin met een hamstring blessure worden vervangen door JO19-1 speler
Willem Kleijssen. In de 73 e minuut stond Jelle op de goede plaats na een inzet van dichtbij
van Jeffrey Vos. Met een prima reflex pakte hij de bal. 1 minuut later kreeg ook Brian
Verheem geel na het wegtrappen van de bal. In de 78 e minuut moest ook Luca worden
vervangen wegens een enkelblessure. Rick van A. kwam voor hem in het veld. In de 90 e
minuut kreeg Denzel nog een prima kans. Op aangeven van Luuk schoot hij de bal helaas