0 - 0

4e klasse D

21 oktober 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 21-10-2018, stond de uitwedstrijd tegen Jong Brabant uit Berkel-Enschot op het programma. Beide 11-tallen behaalden uit de 1 e 4 wedstrijden 7 punten. GSBW begon vandaag in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Dion van
Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Tim Otten, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Matthew Haneveer en Deniz Baris.
Als wissel waren beschikbaar: Luuk Becker, Nermin Husic, Rick van Amelsfoort en Hein Christiaanse.
De 1 e kans was voor GSBW. Vanuit een lange bal kon Matthew alleen richting het doel van Jong Brabant lopen. Met een verdediger in zijn rug haalde hij te gehaast uit waardoor de doelman de bal met de voet weg kon werken. In de 17 e minuut kreeg GSBW op ongeveer 18m van het Jong Brabant doel een vrije trap. Bradley ging achter de bal staan maar schoot helaas ruim over. In de 23 e minuut kreeg de snelle nummer 9 van Jong Brabant (Thomas van Esch) vanaf links een prima kans. Gelukkig, voor GSBW, schoot hij van dichtbij in het zijnet. In de 44 e minuut kopte Igor, vanuit verre ingooi van Tim, maar net voorlangs. Beide 11-tallen kregen enkele kleine kansjes maar de 0-0 ruststand was terecht. GSBW was slordig bij balbezit en het tempo was te laag om het de tegenstander moeilijk te maken. Onder de rust werd er niet gewisseld.
Al in de 46 e minuut had Jong Brabant zomaar op een 1-0 voorsprong kunnen komen. Een voorzet vanaf links werd door Marnick Muskens, die geheel vrij stond, maar net over gekopt. In de 60 e minuut werd er een dubbele wissel toegepast bij GSBW. Deniz en Tim werden vervangen door Luuk en Nermin. In de 65 e minuut kwam GSBW goed weg. Na een te zachte terugspeelbal kwam Thomas van Esch oog in oog te staan met Jelle. Laatstgenoemde bleef goed naar de bal kijken en met een prima reflex kon hij redding brengen. In de 69 e minuut had GSBW zomaar op 0-1 kunnen komen. Matthew gaf een prima lange bal op Luca die de bal op maat terug legde op Milan. Helaas ging de inzet van Milan vanaf ongeveer 7m net over het doel. Ook deze 2 e helft kregen beide 11-tallen enkel kansen om de winst naar zich toe te trekken. Uiteindelijk bleef het 0-0 en kon iedereen wel leven met deze uitslag.
Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan SC Elshout.