4e klasse D

9 december 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 09-12-2018, stond de uitwedstrijd tegen Oisterwijk op het programma.
Ondanks de vele regen ging de wedstrijd tegen de nr. 13 van de ranglijst toch door.
GSBW begon met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Michael Tschmarke,
Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Bradley Luijten, Milan van
Boxtel, Denzel van Houtum, Matthew Haneveer en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Luuk Becker, Luca Glorius, Sander Schell en Rick v. Amelsfoort.
GSBW begon moeizaam aan de wedstrijd. Het tempo was te laag, de passing was slordig en
men was niet geconcentreerd bij de aanname van de bal op het hobbelige en enigszins natte
veld. Al in de 5 e minuut kwam GSBW bijna op een 0-1 voorsprong. Een voorzet vanaf links
door Denzel werd door Demirel Yakup bijna achter zijn eigen doelman gekopt. Met een
prima reflex kon de doelman, ten kostte van een corner, een doelpunt voorkomen.
In de 9 e minuut kreeg Matthew een prima kans op aangeven van Denzel. Helaas ging zijn
schot voorlangs. In de 17 e minuut kwam GSBW op een 0-1 voorsprong. Een prima lange bal
van Willem op Milan was de aanleiding. Milan gaf de bal, vanaf links, op maat voor op de bij
de 2 e paal vrije staande Denzel. Laatstgenoemde liet de keeper kansloos waardoor deze
prima aanval terecht tot de voorsprong leidde. In de 24 e minuut kreeg Dion een gele kaart na
een net iets te late sliding waarbij zowel de bal als de tegenstander werd geraakt. Na te
heftig protesteren hierbij kreeg ook M’rabet Bilel van Oisterwijk geel. Enkele minuten later
kreeg ook de aanvoerder van Oisterwijk geel na een overtreding op Milan. In de 37 e minuut
had GSBW op een 0-2 voorsprong kunnen / moeten komen. Na een foutieve terugspeel
onderschepte Nermin de bal. Oog in oog met de doelman lobde hij de bal over de doelman
maar helaas ging de bal tegen de lat. De rebound werd door Milan naast geschoten. In de 45 e
minuut kreeg Matthew geel wegens commentaar op de leiding. Naar later bleek een
(onnodige) kaart met gevolgen. De voorsprong was terecht. GSBW was de betere ploeg maar
zoals eerder aangegeven was men te slordig en werd er in een te laag tempo gevoetbald.
Onder de rust werd er niet gewisseld.
In de 61 e minuut kwam GSBW goed door over links. Een prima pass van Bradley op Nermin
ging hieraan vooraf. De voorzet van Nermin op Denzel was op maat maar helaas stuiterde de
bal iets op waardoor zijn inzet van dichtbij hoog over ging. 1 minuut later werd Nermin
vervangen en kwam Sander voor hem in het veld. In de 69 e minuut kwam GSBW dan toch op
een 0 -2 voorsprong. Een vrije trap van Bradley hoog voor de goal werd door Igor , na een
gewonnen duel met de Oisterwijk doelman, uiteindelijk teruggelegd op Sander. Sander
behield het overzicht en legde breed op Denzel. Laatstgenoemde knalde vanaf de rand 16
zijn 2 e achter de kansloze Oisterwijk doelman. In de 72 e minuut kreeg Matthew een prima
kans om de stand op 0 – 3 te schieten. Na een prima actie in de 16 werd zijn inzet maar ter
nauwer nood door de keeper uit het doel getikt. In de 79 e minuut werd Michael gewisseld en
kwam Luca voor hem in het veld. In de 80 e minuut kreeg Matthew zijn 2 e gele kaart na het
wegtrappen van de bal. Daardoor moest hij het veld verlaten en kwam GSBW met 10 man te
staan. Gelukkig was Oisterwijk niet bij machten om het GSBW lastig te maken. In de 86 e
minuut werd het zelfs nog 0 – 3 door een doelpunt van Sander op aangeven van Milan. Na 2
doelpunten kreeg Denzel een publiekswissel kwam Rick van Amelsfoort voor hem in het
veld. De overwinning was terecht vandaag maar het vertoonde spel kon/kan en moet beter.
Volgende week de thuiswedstrijd tegen het op plaats 2e staande TSV Gudok.