5 - 0

Mannen, 1, 3e klasse B

20 mei 2018 14:30

Onbekend

Zondag 20 mei 2018 stond de lastige uitwedstrijd tegen SVSSS uit Udenhout op het programma. SVSSS is een makkelijk scorende ploeg die dan ook de meeste doelpunten heeft gescoord in de 3 e klasse B, namelijk 59. De 1 e wedstrijd was door GSBW met 0-3 verloren. GSBW begon met de volgende 11: Dave van Berkel, Willem Vissers, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Bram Verschuren, Igor van Loon, Bradley Luijten, Sander Schell, Bob Peeters en Nermin Husic. Op de bank zaten: Luuk Becker, Luca Glorius, Milan van Boxtel, Denzel van Houtum, Koen de
Bruijn en Timo Maas. Tijdens de warming-up bleek Dick Tammer niet fit te zijn.
Het vooraf bedachte strijdplan kon al na 37 seconden de prullenbak in. GSBW was nog niet bij de les en na matig uitverdedigen kon Ramon Dekker de bal met een halve omhaal achter de verbaasde Dave schieten. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten en nam het initiatief. Dit resulteerde in de 4 e minuut in de 1 e kans voor Nermin. Een verre uittrap van Dave belandde bij Sander die zijn tegenstander op rechts uitspeelde en de bal teruglegde op
Nermin. Helaas ging zijn schot vanaf de rand 16 net naast de verkeerde kant van de paal. In de 11 e minuut viel de volgende kans voor GSBW te noteren. Sander werd goed aangespeeld door Bob in de 16, hij kapte zijn tegenstander goed uit maar schoot helaas over. In de 21 e minuut de volgende goede kans. Nermin speelde op links zijn tegenstander uit maar oog in oog met de SVSSS doelman kon laatstgenoemde de bal met de rechterhand nog wegtikken. Door de voorsprong kon SVSSS haar favoriete spelletje spelen door GSBW te laten komen en te loeren op een snelle uitbraak. In de 23 e minuut was dit dan ook het geval. Ronald Frijters verraste Dave met een rollertje in de rechterbenedenhoek waardoor de 2-0 een feit was. 2 kansen en 2 doelpunten. In de 29 e minuut kwam GSBW bijna op 2-1. Een corner van Bradley werd door Dion ingekopt. Helaas kon een verdediger de bal nog van de doellijn halen. In de 35 e minuut werd Nermin vanaf links weer gevaarlijk. Ook nu stond zijn vizier niet op scherp
en schoot hij vanaf ongeveer 14m in het zijnet. In de 38 e minuut viel de 3-0. Wederom een snelle uitbraak, ditmaal over rechts. Vanaf de rand 16 liet Ramon Dekkers Dave kansloos met een boogbal in de verre hoek. GSBW was de 1 e helft zeker niet de mindere. Kreeg zeker kansen maar wist deze niet te benutten. SVSSS wist beter met de kansen om te gaan. Uit 4 kansen werd er 3 x gescoord.
Onder de rust werd er niet gewisseld. GSBW probeerde het nog wel maar SVSSS was de 2 e helft de betere. In de 50 e minuut viel bijna de 4-0. De inzet van Jelle van den Bijgaart kon maar ternauwernood door Rick van de doellijn worden gehaald. In de 54 e minuut kreeg Bob nog een redelijke kans. Een schot van Nermin kon door de SVSSS doelman niet worden vastgehouden. Bob was attent maar kon zijn voet niet goed tegen de bal zetten waardoor ook deze kans verloren ging. In de 58 e minuut moest Sander met een lichte liesblessure worden vervangen en kwam Denzel voor hem in het veld. Enkele minuten later moest ook de niet geheel fitte Joeri worden vervangen en kwam Luca voor hem in het veld. In de 62 e minuut viel de   4-0. Ditmaal via een snelle aanval door het centrum. AanvoerderLars Cornelissen snelde voorbij iedereen en liet Dave kansloos met een uithaal vanaf
ongeveer 15m. In de 68 e minuut werd ook Bradley nog gewisseld en kwam Milan voor hem in het veld. In de 74 e minuut werd het zelfs nog 5-0. Identiek als de 4-0. Ook nu was Lars Cornelissen de doelpuntenmaker. Een wedstrijd om snel te vergeten.
Volgende week de laatste competitiewedstrijd, thuis tegen ZIGO. Daarna de nacompetitie.