13 mei 2018 14:30

Scheidsrechter

A.J Hesselman KNVB

Onbekend

Vandaag, zondag 13-05- 2018, stond de thuiswedstrijd tegen DESK uit Kaatsheuvel op het programma. DESK stond op plaats 2 van de ranglijst met 45 punten uit 23 wedstrijden en een doelsaldo van 45 voor en 27 tegen. De 1 e wedstrijd was door GSBW met 3–0 verloren. Er werd vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd begonnen: Dave van Berkel, Willem Vissers, Bram Verschuren, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Bradley Luijten, Igor van Loon, Luuk Becker, Sander Schell, Bob Peeters en Nermin Husic. Op de reservebank zaten: Milan van Boxtel, Luca Glorius, Koen de Bruijn, Denzel van Houtum, Dick Tammer en Thijs de Roos. Niet beschikbaar waren: Reno Maas, Jordi Vermeer, Michael Tschmarke en Dion van Loon.
GSBW begon goed aan de wedstrijd. Stond goed, liet DESK het spel maken, maar voetbalde prima mee. In de 9 e minuut had een aanval over rechts van GSBW zomaar succesvol kunnen zijn. Een lange bal van Willem was op maat voor Sander. Zijn voorzet werd bijna door Luuk binnengekopt. In de 25 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Op aangeven van Igor snelde Sander voorbij zijn tegenstander. Hij kapte de bal vanaf rechts goed voor zijn befaamde linker en via de vingertoppen van de Desk doelman ging de bal binnen. In de 29 e minuut schoot Ronny de Bresser, vanaf ongeveer 20m, de bal via de bovenkant van de lat over. In de 33 e minuut werd GSBW weer gevaarlijk. Een vrije trap van Bradley werd bijna binnengekopt. Een verdediger van DESK kon de bal maar ternauwernood uit de doelmond wegwerken. In de 34 e minuut kwam Desk op 1-1 door een doelpunt van Djordi
Smout. Vanaf rechts liet hij Dave kansloos met een schot in de verre hoek. 1 minuut later viel de 1 e gele kaart. De gelukkige was Rick Vervaart van Desk na een overtreding op Joeri. In de 44 e minuut kwam GSBW bijna op een 2-1 voorsprong. Via een aanval over links via Nermin en Sander kreeg Bob een prima kans. Helaas kon hij de bal niet voldoende goed raken waardoor zijn inzet op de voorzet van Sander naast ging. GSBW voetbalde prima mee deze 1 e helft en van een klasse verschil zoals de ranglijst aangaf was geen sprake. Onder de rust werd Nermin vervangen en kwam JO19-1 speler Denzel voor hem in het veld.
Helaas viel in de 53 e minuut toch de 1-2. Een corner vanaf rechts werd bij de 1 e paal doorgekopt en uiteindelijk bij de 2 e paal simpel door Roy Dekkers achter de kansloze Dave binnen getikt. GSBW bleef hard werken en ging vol overgave in de achtervolging. In de 71 e minuut moest de moegestreden verdediger Willem worden vervangen en kwam middenvelder Milan voor hem in het veld. In de 73 e minuut resulteerde dit al in de 2-2 van Rick vanuit een corner van Bradley. In de 80 e minuut moest ook Bob, na veel loopmeters, met krampverschijnselen worden vervangen en kwam Koen voor hem in het veld. Enkele minuten later moest ook Desk ‘n wissel toepassen. Roy Dekkers werd vervangen door Django Hooymayers. In de 86 e minuut viel er nog 1 gevaarlijk moment voor het doel van GSBW te noteren. Gelukkig stond het vizier van Djordi Smout niet meer op scherp. Ook GSBW kreeg nog een prima kans. Vanuit een counter soleerde Sander nog voorbij enkele tegenstanders maar vergat om op het juiste moment de bal breed te leggen waardoor deze kans verloren ging. Al met al een prima resultaat voor GSBW na een wedstrijd waarbij met vlagen prima werd
gevoetbald maar zeker ook hard werd gewerkt.
Volgende week staat de uitwedstrijd bij SVSSS in Udenhout op het programma.