1 - 1

Mannen, 1, 3e klasse B

22 april 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 22-04- 2018, stond de uitwedstrijd tegen de v.v. Gilze op het programma. Gilze stond op plaats 5 met 34 punten uit 20 wedstrijden en een doelsaldo van 40 voor en 37 tegen. De 1 e wedstrijd was door de blauwwitten in Goirle met 0-3 verloren. GSBW begon vandaag met de volgende 11: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Bram Verschuren, Igor van Loon, Bradley Luijten,
Milan van Boxtel, Sander Schell en Nermin Husic. Als wissel waren beschikbaar de spelers van de JO19-1: Denzel van Houtum, Jelle van der Velden, Koen de Bruijn en Luca Glorius.
Het 1 e kansje was voor Gilze. Aanvoerder Remco van Hoek kapte zich in de 16 goed vrij en vanaf links schoot hij met rechts maar net over het doel van GSBW. De 1 e kans voor GSBW, in de 9 e minuut, was gelijk raak. Vanuit een corner, genomen door Bradley, tikte Rick de bal met buitenkant rechts bij de 2 e paal binnen. 0 – 1 dus. In de 29 e minuut moest GSBW noodgedwongen de 1 e wissel toe passen. Michael moest met een teen uit de kom het veld verlaten waardoor Luca voor hem in het veld kwam. Na bezoek aan het ziekenhuis, waar de teen weer in het gelid werd gezet, bleek tevens dat hij ook nog een week in het gips moest. Zoveel blessures hadden we nog niet dus dit kon er ook nog wel bij !!!. GSBW speelde goed mee deze 1 e helft en gaf weinig weg. In de 40 e minuut viel de 1 e gele kaart. Mirk van Zon was de gelukkige na een overtreding op Milan. In de blessuretijd van de 1 e helft kreeg Jordi van Alphen nog een kansje maar Dave stond een treffer voor Gilze in de weg. Onder de rust bleek dat ook Milan niet verder kon. Vanwege een voetblessure werd hij vervangen door Koen.
Gilze ging steeds meer druk zetten. Al na enkele minuten kon Dave aan de bak. Een schot van Stef Doorakkers werd vakkundig door hem tot corner verwerkt. In de 54 e minuut kreeg Gilze de volgende kans. Vanuit een corner kopte Rudy van Hoek maar net voorlangs. In de 69 e viel dan ook de 1–1. Jeffrey Ligtenberg kapte zijn tegenstander in de 16 uit en krulde de bal vanaf links met rechts in de verre hoek via de binnenkant van de paal binnen.
GSBW werd steeds meer teruggedrongen op eigen helft en kwam niet meer aan voetballen toe. In de 72 e minuut kwam GSBW goed weg. Een inzet van Daan Coppens werd door Joeri van de doellijn gehaald. In de 82 e minuut moest de ingevallen Luca nog worden vervangen wegens kramp en kwam Denzel voor hem in het veld. GSBW kreeg nog 1 kans in de 2 e helft. Een door Bradley genomen vrije trap werd door Igor maar net naast gekopt.
GSBW bleef overeind al moest er hard voor worden gewerkt. Uiteindelijk bleek het gelijke spel het hoogst haalbare vandaag.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen RWB op het programma.