15 april 2018 14:30

Scheidsrechter

L Baars KNVB

Onbekend

Zondag, 15 april 2018, stond de thuiswedstrijd tegen de v.v. Oosterhout op het programma. Oosterhout stond op plaats 7 van de ranglijst met 28 punten uit 18 wedstrijden en een doelsaldo van 30 voor en 23 tegen. De 1 e wedstrijd in Oosterhout was geëindigd in een 2-2 gelijkspel. Er waren vandaag dus zeker mogelijkheden om de 3 punten in Goirle te houden. GSBW begon met de volgende 11: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Igor van Loon, Bram Verschuren, Bradley Luijten, Sander Schell, Deniz Baris, Denzel van Houtum(JO19-1).
Als wissel waren beschikbaar: Milan van Boxtel(JO19-1), Koen de Bruijn(JO19-1), Hein Christiaanse(JO17-1) en Kadir Baris (jawel de vader van !). De blessurelijst was lang. Niet beschikbaar waren: Luuk Becker, Willem Vissers, Reno Maas, Jordi Vermeer, Dick Tammer, Bob Peeters en Nermin Husic.
Beide teams begonnen aftastend aan de wedstrijd waarbij Oosterhout iets meer het initiatief had. In de 3 e minuut kreeg GSBW haar 1 e kansje. Vanuit een corner, genomen door Bradley, kopte Denzel over het doel. In de 18 e minuut viel het 1 e kansje voor Oosterhout te noteren. Na een solo vanaf links kreeg Kaya Baris een redelijk vrije schietkans. Dave kon de inzet van dichtbij tot corner tikken. In de 22 e minuut kreeg Sander een grote kans om de 1-0 op het scorebord te laten noteren. Op aangeven van Bram kon hij alleen richting het doel van Oosterhout opstomen. Met 2 verdedigers in zijn rug schoot hij misschien iets te gehaast waardoor de doelman redding kon brengen. In de 29 e minuut kwam Oosterhout op een 0-1 voorsprong. Raymon Raams zag Dave iets te ver voor zijn doel staan en liet hem vanaf de rand 16 kansloos met een lob op maat. Enkele minuten later moest Joeri noodgedwongen met een enkelblessure worden vervangen en kwam Milan voor hem in het veld. Op slag van rust kwam GSBW zelfs op een 0-2 achterstand te staan. Wederom werd Dave gepasseerd met een schot, van Yamani El Aharchaou, dat over hem heen ging en net onder de lat binnen viel. 2 kansen en 2 doelpunten. Over effectiviteit gesproken !.
GSBW begon met dezelfde 11 aan de wedstrijd. Alleen de assistent-scheidsrechter van GSBW kon wegens een voetblessure niet verder. Zijn vervanger was Ruud. In de 50 e minuut viel de 1 e gele kaart van de wedstrijd. Matthew Coenraadts was de gelukkige na een overtreding op Igor. In de 57 e minuut draaide Sander goed weg bij zijn tegenstander maar helaas ging zijn schot net naast. Enkele minuten later kregen ook Bradley en Rick onnodig een gele kaart. In de 64 e minuut kreeg Oosterhout een penalty na het onderuithalen in de 16 van Newien Ramlal. Stijn Biemans ging achter de bal staan maar Dave kon zijn inzet tot corner tikken. Uit deze corner viel de 0-3. Robin Versluijs kon de bal bij de 2 e paal binnen koppen. Hierna werd Bradley vervangen en kwam Hein voor hem in het veld. GSBW probeerde het daarna nog wel, kreeg ook enkel kansjes en voetbalde beter dan de 1 e helft. In de 87 e minuut kwam GSBW op 1-3. Na een combinatie van Denzel en Sander kon laatstgenoemde uithalen. De 42 jarige keeper van Oosterhout kon nog redding brengen op zijn inzet maar op de rebound van Dion was hij kansloos.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen de v.v. Gilze op het programma.