1 - 0

Mannen, 1, 3e klasse B

8 april 2018 14:00

Onbekend

Vandaag, zondag 08-04- 2018, stond de lastige uitwedstrijd tegen TSC uit Oosterhout op het programma. De 1 e wedstrijd was door GSBW namelijk met 7-1 verloren. TSC stond op plaats 3 van de ranglijst met 32 punten uit 18 wedstrijden en een doelsaldo van 42 voor en 22 tegen. Een gehavend GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Igor van Loon, Bradley Luijten, Luuk Becker, Sander Schell, Deniz Baris en Denzel van Houtum. Op de bank zaten: Timo Maas, Bram Verschuren, Tim Otten, Koen de Bruijn en Hein Christiaanse. Enkele spelers van de JO19-1 (Denzel en Koen) en zelfs 1 van de JO17-1 (Hein). Niet beschikbaar waren: Reno, Jordi, Dick, Willem, Bob en Nermin.
TSC probeerde gelijk het initiatief te nemen. GSBW keek de kat uit de boom, liet TSC komen maar gaf weinig ruimte weg. Bij balbezit probeerde GSBW de buitenspelers Sander en Denzel aan het werk te zetten. Hier lagen nog wel wat mogelijkheden. Echte kansen konden
er echter door beide 11-tallen niet worden gecreëerd. In de 30 e minuut moest Luuk noodgedwongen worden gewisseld. Bij een luchtduel met een speler van TSC raakten de hoofden van beide spelers elkaar. Luuk was duizelig en werd uit voorzorg gewisseld. Na bezoek aan het ziekenhuis bleek hij een scheurtje / breukje te hebben opgelopen in het jukbeen alsmede een lichte hersenschudding. Bram kwam voor hem in het veld.
In de 38 e minuut viel de 1-0. Vanuit een voorzet vanaf links, gegeven door Calvin Clemens, kopte Berry de Ram de bal vanaf de 2 e paal binnen.
GSBW gaf goed partij de 1 e helft maar leed te vaak onnodig balverlies door deze te vaak bij de tegenstander in te leveren.
Onder de rust werd er niet gewisseld. In de 63 e minuut kreeg TSC nog een redelijke kans. Vanuit een counter over rechts kon Wouter Kops richting Dave lopen met 2 verdedigers van GSBW in zijn rug. Vanaf ongeveer 18m schoot hij dan ook te gehaast ruim voorlangs. In de 69 e minuut moest ook Deniz worden vervangen en maakte Hein, speler van de JO17-1, zijn debuut in GSBW 1. Enkele minuten later kwam GSBW bijna op 1-1. Een inzet van Denzel belandde, via de vingertoppen van de TSC doelman, op de lat en ging uiteindelijk corner. In de 76 e minuut moest Joeri met kramp worden vervangen en kwam Tim voor hem in het veld. Ook TSC had het niet makkelijk en moest enkele wissels toepassen. In de 85 e minuut kreeg Bradley nog een prima kans. Na een prima actie van Denzel kwam Bradley in de 16 in balbezit. Zijn inzet vanaf ongeveer 8m kon uiteindelijk nog door een
verdediger worden geblokt. Misschien had Bradley de bal beter in 1x op de pantoffel kunnen nemen dan hem aan te nemen in de 16. Helaas.
Beide 11-tallen probeerde het daarna nog maar dit leidde niet meer tot grote kansen. Door de spelwijze en de prima inzet van GSBW had TSC het vandaag niet makkelijk en had er zomaar een gelijkspel ingezeten.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Oosterhout op het programma.