3 - 2

Mannen, 1, 3e klasse B

31 maart 2018 17:00

Onbekend

Afgelopen zaterdag, 31-03- 2018, stond de uitwedstrijd tegen Baardwijk op het programma. De thuiswedstrijd was door GSBW verloren met 1-5.
GSBW begon met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Luca Glorius, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Luuk Becker, Sander Schell, Bob Peeters en Koen Meijboom. Op de bank zaten: Jelle van der Velden, Jasper van Nunen, Milan van Boxtel en Denzel van Houtum.
Niet beschikbaar waren: Bram Verschuren, Dick Tammer, Willem Vissers, Reno Maas, Jordi Vermeer en Nermin Husic.
In de 3 e minuut viel het 1 e kansje voor GSBW al te noteren. Een voorzet vanaf rechts door Luca werd door Bob maar net naast gekopt.
Ondanks een licht veldoverwicht van Baardwijk kwam GSBW in de 8 e minuut op een 0-1 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts door Bob was op maat voor Sander die beheerst afrondde. In de 13 e minuut viel de gelijkmaker. Baardwijk kreeg vanaf links een corner te nemen. Tom Sleenhoff stond bij de 1 e paal vrij, schampte de bal met zijn hoofd waardoor deze bij de 2 e paal binnen viel. In de 23 e minuut had Dave nog een prima redding in huis. Hij kon de inzet van Bart Rombouts met de rechtervoet wegwerken. In de 34 e minuut viel de 2-1. Wederom vanuit een dood spelmoment. Een vrijetrap werd vanaf links de 16 ingedraaid waarna de inlopende Delano Boezer de bal bij de 2 e paal ongehinderd kon binnenkoppen. Baardwijk was de 1 e helft iets gevaarlijker vooral over de rechterflank via de snelle en handige Ugur Ozan. GSBW moest meer het initiatief nemen en nauwkeuriger worden in de passing. Onder de rust moest de licht geblesseerde Koen worden vervangen en kwam Jasper voor hem in het veld.
Het begin van de 2 e helft was rommelig. Door beide 11-tallen werd onnodig balverlies geleden en kwamen de passes niet aan. Er werden dan ook geen echte kansen gecreëerd. In de 73 e minuut werd er een 2 e wissel toegepast bij GSBW. Verdediger Michael werd vervangen door middenvelder Milan. Luuk schoof door naar voren om de trachten de achterstand goed te maken. In de 82 e minuut viel deze dan ook. Vanuit een door Bradley genomen corner kopte Rick prima binnen. 2-2 dus. Helaas kon GSBW een gelijkspel niet vasthouden. In de 85 e minuut krulde Tom Sleenhoff de
bal vanaf het rechtermiddenveld met links bij de 2 e paal binnen en was de 3-2 een feit. GSBW probeerde het daarna nog wel maar kreeg geen echte kansen meer. Volgende week staat er weer een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander is dan TSC uit Oosterhout (aanvang 14.00 uur).