25 maart 2018 14:30

Scheidsrechter

RHCM de Loos

Onbekend

Vandaag, zondag 25-03- 2018, stond de thuiswedstrijd tegen VCB uit Biezenmortel op het programma. De 1 e wedstrijd was door GSBW met 4-2 verloren. Er was dus een goede redenom de zaak recht te zetten en er voor te zorgen dat de punten deze keer in Goirle zouden blijven.
GSBW begon vandaag met de volgende 11: Dave van Berkel, Bram Verschuren, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Luuk Becker, Sander Schell, Bob Peeters en Dick Tammer. Als wissel waren beschikbaar: Jelle van der velden, Willem Visser, Tymen van Loon en Koen de Bruijn.
Beide 11-tallen begonnen afwachtend aan de wedstrijd. De 1 e kans was voor VCB in de 8 e minuut. Spits Teun Verlouw dreigde alleen richting Dave te kunnen lopen. Rick was al gelijk bij de les en kon met een prima sliding de bal weg werken. In de 11 e minuut viel ongelukkig de 0-1. Een uitgooi van Dave belandde in de voeten van Mark Maas van VCB. Deze bedacht zich geen moment en schoot de bal over / langs Dave in het doel. VCB was feller in de duels en was daardoor ook meer in balbezit en gevaarlijker. In de 28 e minuut viel dan ook de 0-2. Op rechts kwam spits Teun Verlouw in balbezit. Hij bedacht zich geen moment en liet Dave kansloos met een schuiver in de verre hoek. Enkele minuten later had GSBW zomaar op 1-2 kunnen / moeten komen. Op aangeven van Luuk kwam Bradley oog in oog te staan met de doelman van VCB. Bradley probeerde de doelman te passeren maar helaas voor GSBW werd de bal simpel door de keeper onderschept. GSBW begon te slap aan de wedstrijd waardoor de meeste duels werden gewonnen door VCB. De voorsprong was dan ook terecht.
Onder de rust werd Dick vervangen en kwam Willem voor hem in het veld. GSBW probeerde meer druk te zetten maar moest beducht blijven op de scherpe counters van VCB. In de 62 e minuut kopte Luuk maar net naast uit een voorzet van Willem. In de 70 e minuut viel een lob van Teun Verlouw op de bovenkant van de lat. In de 74 e minuut werd verdediger Bram vervangen voor aanvaller Tymen. 1 minuut later had GSBW op een 0-3 achterstand kunnen komen. Na een overtreding in de 16 kreeg VCB een penalty. Teun Verlouw ging achter de bal staan maar Dave wist waar deze zou komen en bracht redding. In de 81 e minuut kwam GSBW toch op een 0-3 achterstand te staan. Ook nu was Teun Verlouw de doelpuntenmaker. Vanaf links liet hij Dave kansloos met een lob in de verre hoek. GSBW probeerde het nog wel maar was vandaag niet bij machte om het VCB moeilijk te
maken. Mogelijk was de Hollandse avond op zaterdagavond, voorafgaand aan de wedstrijd, een reden waarom niet iedereen fris en fruitig aan de wedstrijd begon.
Volgende week zaterdag 31 maart, aanvang 17.00 uur, spelen we de uitwedstrijd tegen Baardwijk