RWB 1 (zon)

Mannen, 1, 3e klasse B

29 april 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 29-04- 2018, stond de thuiswedstrijd tegen RWB op het programma. RWB stond op plaats 9 van de ranglijst met 25 punten uit 21 wedstrijden en een doelsaldo van 33 voor en 48 tegen. De 1 e wedstrijd was geëindigd in een 3-3 gelijkspel. Een overwinning was nodig en zeker mogelijk. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Willem Vissers, Dion van Loon, Bram Verschuren, Rick Kuijpers, Joeri van Wanrooy, Igor van Loon, Bradley Luijten, Tim Otten, Sander Schell en Nermin Husic. Op de bank zaten wederom alleen spelers van de JO19-1: Jelle van de Velden, Milan van Boxtel, Luca Glorius, Denzel van Houtum en Koen de Bruijn. Niet beschikbaar waren: Luuk Becker, Reno Maas, Michael Tschmarke, Jordi Vermeer, Dick Tammer en Bob Peeters.
RWB was in het begin het meest in balbezit. GSBW wachtte rustig af en keek de kat uit de boom. Helaas, in de 6 e minuut viel al de 0-1. Een vrije trap vanaf rechts werd door Koen van Baardwijk, over Dave, in de verre hoek binnen geschoten. In de 9 e minuut viel het 1 e kansje voor GSBW te noteren. Een vrije trap, genomen door Bradley, werd door Igor naast gekopt. 2 minuten later had GSBW zomaar op 1-1 kunnen komen. Op aangeven van Tim kwam Nermin oog in oog te staan met de doelman van RWB. Helaas kon keeper Amir Cehic redding brengen op zijn inzet. In de 14 e minuut kwam GSBW zelfs op een 0-2 achterstand te staan. Een voorzet vanaf links werd door Justin van der Sanden in de bovenhoek gekopt. In de 20 e minuut ging een schot van Sander, via een been van de RWB verdediger, maar net naast. GSBW nam na de 0-2 steeds meer het initiatief en kreeg ook goede enkele kansen. Er waren dus nog zeker mogelijkheden. Onder de rust werd Tim vervangen door Denzel. GSBW ging met 3 spitsen spelen om te
proberen de achterstand weg te werken.
GSBW begon dan ook vol overtuiging aan deze 2 e helft. In de 52 e minuut kwamen we dan ook op 1-2. Op aangeven van Sander kwam Bradley op links in balbezit. In de 16 speelde hij zijn tegenstander uit en met een stiftbal liet hij ook de keeper van RWB kansloos. 1 minuut later kreeg de aanvoerder van RWB een gele kaart na een overtreding op Sander. De toegekende vrije trap, genomen door Sander, werd door enkele spelers gemist maar uiteindelijk door Rick hoog in het doel binnengeschoten. 2-2 dus. GSBW was duidelijk de betere en ging voor de winst. Helaas, in de 57 e minuut viel de 2-3.Een uittrap van Dave belandde in de voeten van een RWB speler. De rechtsbuiten van RWB zag spits Kevin Remie daarna geheel vrij staan en speelde hem goed aan. Laatstgenoemde liet Dave dan ook kansloos op een inzet van dichtbij. 2 minuten later kwam GSBW bijna op 3-3. Een voorzet van Sander werd bijna door Denzel binnen geschoten. In de 62 e minuut kwam RWB onverwachts op een 2-4 voorsprong met een prima doelpunt. Vanaf rechts schoot Justin van der Sander, vanaf ongeveer 25m, de bal over Dave in de verre hoek. GSBW probeerde het daarna nog wel en kreeg ook enkele goede kansen. Helaas kon er niet  meer worden gescoord en was de nederlaag een feit.
Volgende week is er wederom een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan Waspik.