3 - 3

Mannen, 1, 3e klasse B

25 februari 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 25-02- 2018, stond de uitwedstrijd in en tegen Bavel op het programma. Bavel stond op plaats 2 van de ranglijst. De 1 e wedstrijd was geëindigd in een 1-1 gelijkspel nadat Bavel in de 97 e minuut de gelijkmaker had gemaakt.
GSBW begon vandaag in de volgende opstelling: Dave van Berkel, Willem Vissers, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Bram Verschuren, Dick Tammer, Bob Peeters en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Timo Maas, Sander Schell, Milan van Boxtel, Luca Glorius en Tymen van Loon. Niet beschikbaar waren: Luuk Becker, Jordi Vermeer en Reno Maas.
Het begin was voor beide 11-tallen voorzichtig en rommelig. De ballen werden regelmatig bij de tegenstander ingeleverd. In de 15 e minuut kreeg GSBW haar 1 e grote kans. Een vrije trap vanaf rechts werd door Bradley in de 16 gebracht. Igor en daarna Rick kregen de kans om de 0-1 te scoren. Helaas werden beide kansen van dichtbij niet benut. In het begin was Bavel iets meer in balbezit. Gaande weg nam GBW meer het initiatief. In de 30 e minuut kreeg GSBW weer een vrije trap. Bradley bracht deze weer met gevoel hoog voor de pot. Igor ging het luchtduel aan met de keeper van Bavel. Het leek er verdacht veel op dat de keeper voor de man ging in plaats van voor de bal. Igor had na dit duel even de tijd nodig om bij te komen van deze botsing met de doelman. 3 minuten later werd een inzet van Willem met moeite door de keeper weggewerkt. In de 40 e minuut viel geheel onverwachts de 1-0. Vanuit een combinatie in de 16 kon Kenny Kok de bal vanaf de achterlijn terug leggen op de geheel vrij staande Sander van Gils. Van dichtbij liet hij Dave kansloos met een simpele schuiver. Op slag van rust kwam GSBW terecht op 1-1. Een prima pass van Bradley naar de op rechts vrij staande Willem ging hieraan vooraf. De voorzet van Willem was op maat waardoor Igor de bal uiteindelijk het beslissende zetje kon geven nadat de keeper in 1 e instantie de bal nog tegen de lat had getikt. GSBW had de 1 e helft duidelijk de betere kansen.
Onder de rust werd Dick gewisseld en kwam Sander voor hem in het veld. In de 50 e minuut was de eerste de beste kans voor Sander gelijk raak. Op aangeven van Igor speelde hij op rechts zijn tegenstander uit en oog in oog met de doelman van Bavel bleef hij koel en scoorde beheerst de 1-2. Enkele minuten later paste Bavel een dubbele wissel toe. De verdedigers Kenny de Kok en Mickey Vermeeren werden vervangen door Paul Carton en
Luuk Oomen. In de 58 e minuut kwam Bavel onverwachts op 2-2. Sander van Gils kreeg vanaf de rand 16 de kans om vrij uit te halen. Hij liet Dave kansloos met een schuiver in de verre hoek. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten en in de 63 e minuut kwam men bijna op een 2-3 voorsprong. Sander onderschepte een door de keeper slecht weggewerkte bal. Vanaf ongeveer 30m schoot hij op een leeg doel. Helaas belandde de bal tegen de lat. In de 70 e minuut kwam GSBW toch op een 2-3 voorsprong. Nermin had op links een prima actie in huis en legde de bal vanaf de achterlijn op maat terug op Bob. Laatstgenoemde bedacht zich geen moment en knalde de bal vanaf ongeveer 11m in de linker bovenhoek. Helaas kon GSBW niet lang genieten van deze voorsprong. In de 74 e minuut kwam Bavel op 3-3 door Falko Fokkema. Hij kon een voorzet vanaf links simpel en ongehinderd binnen koppen. Hierna moest GSBW noodgedwongen 2 wissels toepassen. Willem en Bob moesten wordenvervangen voor Luca en Tymen. Beiden 11-tallen kregen hierna nog enkele kansjes om met de overwinning aan de haal te gaan maar een gelijkspel was uiteindelijk wel terecht. In blessuretijd kreeg Nermin nog onnodig een rode kaart wegens handtastelijkheden met zijn tegenstander.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Waspik op het programma.