Datum

4 februari 2018 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag (zondag 04-02- 2018) stond de wedstrijd tegen koploper JEKA op het programma. Tevens was dit weer de 1 e wedstrijd uit de heenronde. De 1 e wedstrijd was door GSBW met 0-2 verloren. JEKA was tot nu toe ongeslagen en stond met 27 punten uit 11 wedstrijden aan de kop van de ranglijst.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Jordi Vermeer, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Bradley Luijten, Bram Verschuren, Dick Tammer, Luuk Becker en Nermin Husic. Op de bank zaten: Sander Schell, Jelle van der Velden, Joeri van Wanrooy, Koen de Bruijn en Tymen van Loon. Niet beschikbaar waren: Michael Tschmarke, Bob Peeters en Reno Maas.
1 e helft:
Pupil van de wedstrijd, Bruce van Diepen (JO9-2), gaf het goede voorbeeld en liet de keeper van JEKA kansloos en scoorde beheerst de 1-0.
In de 6 e minuut kwam GSBW al goed weg. Bij een duel in de 16 leek er een overtreding tegen Dion te worden gemaakt. De scheidsrechter zag er echter niets in waarna de spits van JEKA tegen de lat schoot. JEKA zette GSBW gelijk onder druk. In de 17 e minuut kon Dave met de voet redding brengen op een inzet vanaf links. Hierna kreeg Stefan van Dongen de 1 e gele kaart na een overtreding op Bradley. In de 23 e minuut kon Dave weer aan de bak. Via een combinatie door het centrum kwam spits Ferry Jansen vrij voor het doel. Met de punt van de schoen kon Dave de bal nog tot corner tikken. In de 34 e minuut was er het 1 e kansje voor GSBW. Na een doorkopbal van Luuk kreeg Dick een kans. Hij wachtte iets te lang waardoor
deze kans verloren ging. Op slag van rust kwam JEKA bijna op een 0-1 voorsprong. Met een prima reflex kon Dave de bal nog tot corner tikken.
Onder de rust werd er een dubbele wissel toegepast bij GSBW. Nermin en Jordi werden vervangen door Joeri en Sander.
2 e helft:
De ingevallen Sander kreeg in de 46 e minuut al gelijk een prima kans. Vanuit een aanval over rechts via Luuk en Dick schoot Sander vanaf ongeveer 14m maar net naast. In de 51 e minuut kwam GSBW goed weg. Een inzet van Randy Klees belandde via de paal in de handen van Dave. In de 56 e minuut viel dan toch de 0 – 1. Vanuit een voorzet vanaf rechts kwam Merijn Notenboom op links in balbezit. Met een puntertje verraste hij Dave in de verre hoek. In de 63 e minuut kwam JEKA op een 0 – 2 voorsprong. Vanuit een aanval over links via Lucas Jacobs kon Merijn Notenboom simpel binnen tikken. Enkele minuten later kwam JEKA zelfs op een 0 – 3 voorsprong. Een voorzet vanaf links werd simpel binnen gekopt door Stefan van
Dongen. Hierna werd Bradley vervangen en kwam Tymen voor hem in het veld. In de 72 e minuut kreeg Igor nog een prima kans op aangeven van Sander. Helaas was zijn lob net niet goed genoeg en belandde de bal simpel in de handen van de keeper. Enkele minuten later kreeg Sander nog een prima kans. Hij omspeelde goed de keeper maar zijn inzet werd helaas nog door een verdediger van de doellijn gehaald. Uiteindelijk was de overwinning voor JEKA terecht. Een prima elftal met goed voetballende spelers waar GSBW het moeilijk mee had.
Volgende week is er geen programma wegens Carnaval. De eerst volgende wedstrijd is op 18-02- 2018 uit bij ZIGO.