2 - 2

Mannen, 1, 3e klasse B

28 januari 2018 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 28-01- 2018, stond de 1 e wedstrijd na de winterstop op het programma.  Tegenstander vandaag was Oosterhout. Tevens was dit de laatste wedstrijd van de 1 e ronde. Oosterhout stond op plaats 8 met 14 punten uit 10 wedstrijden.
GSBW begon vandaag met de volgende 11: Dave van Berkel, Jordi Vermeer, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Michael Tschmarke, Igor van Loon, Bradley Luijten, Bram Verschuren, Dick Tammer, Bob Peeters en Nermin Husic. Op de bank zaten louter spelers van de JO19-1, te weten: Jelle van der Velden, Milan van Boxtel, Luca Glorius en Koen de Bruijn. Niet beschikbaar waren: Luuk Becker, Sander Schell en Willem Vissers.
Beide 11-tallen begonnen aftastend aan de wedstrijd waarbij Oosterhout iets meer in balbezit was. GSBW stond goed, begon fel in de duels en gaf weinig tot niets weg. In de 10 e minuut resulteerde dit in de 1 e gele kaart voor GSBW. Bram was iets te laat met een sliding. In de 15 e minuut kwam GSBW op een 0-1 voorsprong. Nermin slalomde vanaf links de 16 binnen en werd daar onderuit gehaald door Robin Versluijs. De scheidsrechter wees resoluut naar de stip. Nermin ging zelf achter de bal staan en schoot deze onberispelijk binnen. In de 22 e minuut viel het 1 e kansje voor Oosterhout te noteren. Kevin van den Heijkant schoot de bal vanaf ongeveer 18m op de buitenkant van de paal. In de 35 minuut kwam Oosterhout op 1-1. Vanuit een combinatie door het centrum kwam de eerder genoemde Kevin van den Heijkant op de rand 16 in balbezit. Hij bedacht zich geen moment en vanuit de draai liet hij Dave kansloos met een schuiver in de rechter benedenhoek. In de 42 e minuut kreeg Stijn Biemans nog een grote kans. Na vermeend buitenspel kwam hij alleen voor Dave te staan. Gelukkig voor GSBW schoot hij naast. In de 45 e minuut kreeg Bradley nog onnodig geel.
Er werd ongewijzigd aan deze 2 e helft begonnen. In de 48 e minuut kwam GSBW op een 1-2 voorsprong. Nermin kapte op links zijn
tegenstander goed uit en schoot met rechts de bal richting de verre hoek. De keeper kon de bal niet vasthouden en Bradley was er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken. Oosterhout ging steeds meer druk zetten. Dit resulteerde in de 52 e minuut in een kans voor Ryan Snoeren. Dave kon zijn inzet tot corner tikken. Oosterhout wisselde 2 keer en zocht nog meer de aanval. In de 69 e minuut kwam GSBW met 10 man te staan. Bob kreeg rood na een opmerking tegen de scheidsrechter. Het werd er daardoor niet makkelijker op en er werd dan ook een dubbele wissel toegepast. Nermin en Dick werden vervangen door Milan en Koen. In de 85 e minuut moest ook de moegestreden Bram worden vervangen en kwam Luca voor hem in het veld. In de 86 e minuut kwam Oosterhout op 2-2. Een schot vanaf ongeveer 22m van de ingevallen Yamani El Aharchaou werd nog iets van richting veranderd waardoor Dave kansloos was. In blessuretijd kreeg Marouane Bouchti nog een goede kop kans maar gelukkig ging ook deze naast.
Door hard werken en strijd te leveren kon GSBW de 2-2 vasthouden en daardoor 1 punt meenemen naar Goirle.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen JEKA op het programma.