17 december 2017 14:15

Scheidsrechter

A.J.Hesselmans

Onbekend

Vandaag, zondag 17-12- 2017, stond de laatste wedstrijd voor de winterstop op het programma. Tegenstander was SVSSS uit Udenhout. SVSSS stond op plaats 9 van de ranglijst met 12 punten uit 10 wedstrijden. GSBW kon vandaag niet beschikken over: Reno Maas en Jordi Vermeer wegens blessures, Bram Verschuren (vakantie) en voorafgaand aan de wedstrijd bleek ook Dion van Loon niet te kunnen starten in de basis wegens ziekte. Daarom werd met de volgende 11 aan de
wedstrijd begonnen: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Luuk Becker, Bradley Luijten, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Milan van Boxtel, Dick Tammer, Sander Schell en Bob Peeters. Als wissel waren beschikbaar: Jelle van der Velden, Jasper van Nunen, Luca Glorius, Nermin Husic en Dion van Loon.
Al na 3 minuten viel het eerste ongelukkige moment voor GSBW te noteren. Volgens de scheidsrechter maakte Luuk in de 16 hands en ging de bal op de stip. Ook kreeg Luuk hierbij nog geel. De toegekende penalty werd genomen door Stefan Dekkers. Dave was al bij de les en tikte de bal uit zijn doel. Helaas waren nog niet alle GSBW-ers bij de les waardoor de rebound voor SVSSS was en de bal uiteindelijk weer door Stefan Dekkers met een sliding achter Dave kon worden gegleden. 0-1 dus. In de 9 e minuut viel de eerste kans voor GSBW te noteren. Een voorzet vanaf rechts door Michael werd uiteindelijk door Milan vanuit de lucht ineens op de pantoffel genomen. Helaas belandde zijn inzet recht in de handen van de keeper. GSBW herstelde zich prima na het ongelukkige begin en combineerde goed. In de 26 e minuut viel bijna de 1-1. Sander kapte op rechts zijn tegenstander uit en haalde met links, vanaf de punt 16, uit. Helaas ging de bal via de vingertoppen van de keeper tegen de lat. Enkele minuten later kreeg Bob zijn 1 e kansje. Een voorzet van Michael werd door hem goed op de borst aangenomen en vanuit de lucht haalde hij uit. Helaas ging zijn inzet ruim
over. In de 45 e minuut moest GSBW noodgedwongen al de 1 e wissel toepassen. Na een duel moest Sander met een bovenbeenblessure worden vervangen en kwam Nermin voor hem in het veld. In de blessuretijd van de 1 e helft was er het volgende pech-moment voor GSBW. Na een onschuldig lijkende sliding op de bal dacht de scheidsrechter daar anders over en gaf hij Luuk zijn 2 e gele kaart en moest GSBW met 10 man verder. GSBW was deze 1 e helft zeker niet de mindere. Combineerde prima tot aan de 16 maar de beslissende pass ontbrak nog.
Er werd ongewijzigd maar wel met 10 man aan de 2 e helft begonnen. Door het overtal ging SVSSS steeds meer druk zetten en stond GSBW met de rug tegen de muur. Dave moest al zijn capaciteiten aanspreken om een grotere achterstand te voorkomen. In de 59 e minuut viel dan toch de 0-2. De door Stefan Dekkers ingeschoten bal belandde via de 2 palen uiteindelijk in de handen van Dave. De scheidsrechter, die op de 16-meter lijn stond, had
echter geconstateerd dat de bal de doellijn had gepasseerd waardoor de 0-2 een feit was. In de 71 e minuut werd Jim de Laat bij SVSSS gewisseld en kwam Ramon Dekkers voor hem in het veld. Enkele minuten later kwam Jasper in het veld voor Dick. In de 77 e minuut viel dan de 0-3. De ingevallen Ramon Dekkers schoot een bal vanaf ongeveer 25m onberispelijk in de rechterbovenhoek. Dave was kansloos op deze pegel. Aan het eind van de wedstrijd moest ook Willem nog met een liesblessure worden vervangen en kwam Luca voor hem in het veld. Het is tijd voor de winterstop waarin de blessures van enkele spelers weer kunnen genezen en zij op 28-01- 2018 weer fit aan de volgende wedstrijd kunnen beginnen. Op het programma staat dan een uitwedstrijd tegen en in Oosterhout.
Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een gezond en sportief 2018.