3 - 0

Mannen, 1, 3e klasse B

26 november 2017 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 26-11- 2017, stond de uitwedstrijd tegen DESK uit Kaatsheuvel op het programma. DESK was het afgelopen seizoen gedegradeerd uit de 2 e klasse en stond nu op de 4 e plaats met 15 punten uit 8 wedstrijden en een doelsaldo van 17 voor en 9 tegen. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Bradley Luijten, Igor van Loon,
Bram Verschuren, Dick Tammer, Jasper van Nunen en Nermin Husic. Als wissel waren beschikbaar: Luuk Becker, Sander Schell en Bob Peeters.
Wegens blessures waren Jordi Vermeer en Reno Maas niet beschikbaar.
De eerste 25 minuten waren gelijk opgaand. Waarbij DESK iets meer in balbezit was. GSBW kon geen echte kansen creëren maar gaf ook weinig weg.
In de 26 e minuut kwam GSBW dan toch nog enigszins onverwacht op een 1-0 achterstand te staan. De prima spelende en snelle Mitchell Bastianen werd op rechts de diepte in gestuurd. Hij wist de bal nog net voor de achterlijn aan te nemen waarna zijn voorzet bij de 2 e paal werd binnen geschoten door Djordi Smout. Er volgde hierna een mindere fase voor GSBW waarbij het toch door hard werken overeind bleef. In de 42 e minuut viel dan toch de 2-0. Wederom kwam de voorzet vanaf rechts en was deze van Mitchell Bastianen. Ook nu was Djordi Smout de afmaker. Vanuit een kluts viel de bal uiteindelijk voor zijn voeten en vanaf ongeveer 14m liet hij Dave kansloos met een schuiver in de linker benedenhoek. GSBW werkte hard deze 1 e helft maar kon geen echt grote kansen creëren. Trainer Dennis de Bruijn zag geen aanleiding om te wisselen en er werd dan ook met dezelfde 11 aan de 2 e helft begonnen.
Vol overgave begon GSBW aan de 2 e helft en probeerde DESK onder druk te zetten. In de 52 e minuut moest Walter Klijs een overtreding maken op Bradley en kreeg daarvoor terecht de gele kaart. Om te proberen om toch nog een doelpunt te maken werd er door GSBW een
dubbele wissel toegepast. Jasper en Dick werden vervangen door Bob en Sander. GSBW ging met 3 spitsen spelen. Daarna werd ook verdediger Michael vervangen door Luuk. in de 82 e minuut werd er een doelpunt van Luuk afgekeurd wegens vermeent buitenspel. 1 minuut later kon Nermin alleen op de keeper af gaan na een prima pass van Bram. De inzet van Nermin werd door de keeper met de voet nog aangeraakt maar dreigde toch het doel in te gaan. Helaas, voor GSBW, kon een verdediger de bal nog van de doellijn halen. Vanuit een counter kwam DESK dan ook nog op een 3-0 voorsprong. Een voorzet vanaf links viel uiteindelijk ongelukkig voor de voeten van Daan van Loon. Met binnenkant rechts plaatste hij de bal in de verre hoek en liet Dave kansloos. In de 90 e minuut kreeg Luuk nog een prima kans. Zijn lob ging goed over de keeper maar helaas ook over het doel en viel net achter de lat op het net. De inzet was goed vandaag bij GSBW maar DESK was kwalitatief iets beter waardoor de overwinning dan ook terecht was. Misschien had 2-1 de verhoudingen beter weergegeven.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Gilze op het programma.