Scheidsrechter

P.J.C.Tirions

Accommodatie

Onbekend

Vandaag, zondag 19-11- 2017, stond de lastige wedstrijd tegen Baardwijk op het programma. Baardwijk stond op plaats 11 met 8 punten uit de eerste 7 wedstrijden. Het belang van dezewedstrijd voor GSBW was dus bekend. Bij een overwinning zouden we op gelijke hoogte komen met de tegenstander.
GSBW begon vandaag met de volgende spelers aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Jordi Vermeer, Dion van Loon, Bram Verschuren, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Luuk Becker, Dick Tammer, Sander Schell en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Jelle van der Velden, Luca Glorius, Michael Tschmarke, Jasper van Nunen en Bradley Luijten.
1 e helft:
Het begin was rommelig en onnauwkeurig van beide 11-tallen. Over en weer kwamen de passes niet aan en werd de bal te vaak bij de tegenstander ingeleverd. Baardwijk was iets meer in balbezit en dit leidde in de 19 e minuut tot een 0-1 achterstand voor GSBW. Ugur Ozcan lokte slim een vrije trap uit die door Kevin Vissers, vanaf de rand 16, onberispelijk in de rechterbovenhoek werd geschoten. In de 22 e minuut kreeg GSBW de eerste kans. Vanuit een prima actie op links van Dick werd Nermin in stelling gebracht. Helaas ging de inzet van Nermin ruim langs. In de 28 e minuut kwam GSBW op een 0-2 achterstand. Aanvoerder Joep Klerx passeerde op inzet enkele GSBW spelers in de 16 en liet Dave kansloos vanuit een bijna onmogelijke hoek. Hierna werd verdediger Willem vervangen en kwam aanvaller Jasper voor hem in het veld. GSBW ging met 3 spitsen spelen. Op slag van rust kwam GSBW zelfs op een 0-3 achterstand te staan. Een door de scheidsrechter makkelijk gegeven vrije trap op de achterlijn werd uiteindelijk door Tom Sleenhoff simpel binnen gekopt. GSBW was niet in beste doen en was meer bezig met randzaken dan met voetbal.
2 e helft:
Vol goede moed begon GSBW aan de 2 e helft en met de instelling om er nog het beste van te maken. Helaas, in de 51 e minuut werd het 0-4. Vanuit een solo van de gevaarlijke Ugur Ozcan kwam Bart Rombouts op rechts in balbezit. Vanaf de punt 16 liet hij met links Dave kansloos
met een schot in de verre hoek. In de 59 e minuut kwam GSBW zelfs op een 0-5 achterstand. Na een onderschepping van Ugur Ozcan werd Tom Sleenhoff middels een slim hakballetje in stelling gebracht. Met de buitenkant links werd Dave verslagen. Hierna moest Igor met een enkel blessure worden vervangen en kwam de weer van een blessure herstelde Bradley voor hem in het veld. GSBW kreeg hierna nog wel enkel kansjes, mede omdat Baardwijk het verder wel geloofde. 1 van deze kansen leidde in de 85 e minuut nog tot de 1-5. Een vrije trap, van de rand 16, werd door Bradley snoeihard binnen geschoten. Het zat vandaag niet mee maar ook met tegenslagen moeten we leren omgaan.
Volgende week staat de uitwedstrijd tegen DESK in Kaatsheuvel op het programma.