3 - 3

Mannen, 1, 3e klasse B

29 oktober 2017 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 29-10- 2017, stond de uitwedstrijd tegen de nr. 4 van de ranglijst, RWB uit Waalwijk, op het programma. RWB behaalde uit de eerste 5 wedstrijden 9 punten met een doelsaldo van 10 voor en 9 tegen. GSBW begon vandaag met de volgende 11: Dave van Berkel, Jordi Vermeer, Dion van Loon, Bram Verschuren, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Igor van Loon, Luuk Becker, Dick Tammer, Sander Schell en Nermin Husic.
Als wissel waren beschikbaar: Timo Maas, Jasper van Nunen, Michael Tschmarke, Koen Meijboom en Milan van Boxtel. Wegens blessures waren Bradley Luijten en Reno Maas niet beschikbaar.
GSBW pakte gelijk het initiatief. Dit resulteerde in de 4 e minuut al in de 1 e kans. Dick onderschepte de bal op het middenveld en speelde Nermin op links aan. Nermin speelde vervolgens de bal op Sander. Helaas speelde laatstgenoemde de bal iets te ver voor zich uit waardoor Merlijn Broos van RWB op het laatste moment nog redding kon brengen. De 1 e de beste kans voor RWB was gelijk raak waardoor GSBW op een 1-0 achterstand kwam. Een schot van rechtsback Jon van de Kamp werd door Dave uit het doel gestompt. Kevin Remie was alerter op de rebound dan de GSBW verdedigers en kon zodoende simpel scoren. Enkele minuten later kwam GSBW al op 1-1. Sander gaf, na een goede actie over rechts, voor op Nermin. Nermin liet zich deze kans niet ontnemen en rondde koelbloedig af. In de 30 e minuut kwam GSBW zelfs op een 1-2 voorsprong. Na een overtreding op Willem
werd de toegekende vrije trap door Bram hoog voor de pot gegooid. Bij de 2 e paal werd de bal vervolgens door Luuk prima binnengekopt. 2 minuten later kwam RWB bijna op 2-2. Vanuit de draai in de 16 werd Dave bijna verrast door een inzet van Kevin Remie. GSBW leed deze 1 e helft te snel balverlies en was soms te onrustig aan de bal. Onder de rust waren er geen redenen om te wisselen.
RWB begon GSBW gelijk onder druk te zetten. Al in de 47 e minuut resulteerde dit in het eerste kansje voor Dennis Timmermans. Gelukkig ging zijn inzet ruim over. In de 57 e minuut moest GSBW noodgedwongen een wissel toepassen. Jordi moest met een hielblessure worden vervangen door Michael. In de 70 e minuut kreeg de ingevallen Sam Klijberg een goede kans. Ook nu ging de inzet van dichtbij gelukkig voor GSBW hoog over.
In de 83 e minuut kwam RWB dan toch op 2-2. Vanuit een voorzet vanaf links kon Ronald Possemis raak schieten. Weer 2 minuten later kwam GSBW op een 2-3 voorsprong. Een corner, genomen door Sander, werd door Luuk vanuit een bijna onmogelijke hoek achter de
RWB doelman gewerkt. Hierna werd de moegestreden Dick vervangen door Jasper. In de 89 e minuut had GSBW zelf op een 2-4 voorsprong kunnen komen. Na een snelle counter over links werd Sander goed aangespeeld door Nermin. Sander kapte zijn tegenstander prima uit
en kon met links vrij uithalen. Helaas kon de keeper van RWB nog met de punt van de schoen redding brengen. In de 90 e minuut kwam RWB dan toch nog op 3-3. Vanuit een scrimmage voor het doel van GSBW kon Kevin Remie de bal uiteindelijk over de doellijn werken. Helaas weer geen geluk voor GSBW. Uiteindelijk was het gelijke spel wel terecht maar als je 2 minuten voor tijd op een 2-3 voorsprong komt hoop je op 3 punten.
Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Were Di op het programma.