4 - 2

Mannen, 1, 3e klasse B

22 oktober 2017 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 22 oktober 2017, stond de lastige uitwedstrijd tegen VCB uit Biezenmortel op het programma. VCB stond op plaats 9 met 4 punten uit 4 wedstrijden. Bij winst van GSBW zouden we op gelijke hoogte komen. GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Jordi Vermeer, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Bram Verschuren, Willem Vissers, Igor van Loon, Luuk Becker, Dick Tammer, Sander Schell en Jasper van Nunen. Als wissel waren beschikbaar: Timo Maas, Koen Meijboom, Patrick van Bijsterveld, Indy in ’tGroen en Tymen van Loon.
Niet beschikbaar waren Bradley Luijten (blessure) en Michael Tschmarke (vakantie).
De weergoden werkten vandaag niet mee waardoor het veld glad en zwaar was. In de 7 e minuut viel het eerste wapenfeit te noteren. Een vrije trap van Teun Verlouw, vanaf ongeveer 20m, kon door Dave niet worden vastgehouden waardoor Dion genoodzaakt was om de bal corner te kopen. In de 15 e minuut viel de eerste gele kaart. Ontvanger was Lucas Mallens na een overtreding op Sander. In de 17 e minuut kreeg VCB de volgende kans. De behendige Teun Verlouw slalomde in de 16 langs 2 GSBW-verdedigers en schoot maar net voorlangs. In de 21 e minuut kreeg GSBW een prima kans. Een lange bal werd door iedereen van VCB gemist waardoor Luuk vanaf links alleen richting het doel van VCB kon lopen. Helaas
was de afwerking niet voldoende en schoot hij in het zijnet. In de 44 e minuut moest Willem met een enkelblessure worden vervangen en maakte Indy zijn debuut in GSBW 1. Op slag van rust kwam VCB dan toch nog op een 1-0 voorsprong. Na een misser in de GSBW verdediging kwam Teun Verlouw in balbezit. Vanaf de rand 16 liet hij Dave kansloos met een knal in de bovenhoek. GSBW was de eerste helft niet in beste doen. Er werd te veel ruimte weggegeven en men was te onnauwkeurig in de passing. Ook werd te veel de lange bal gespeeld. Tijdens de rust was het voor iedereen in de kleedkamer duidelijk dat het de 2 e helft andersen beter moest.
GSBW leverde meer strijd en in de 51 e minuut resulteerde dit in een kans voor Jasper op aangeven van Dick. Het schot van Jasper ging maar net voorlangs. Enkele minuten later kreeg Mark Maas geel na een overtreding op Luuk. In de 62 e minuut kwam VCB zelfs op een 2-0 voorsprong. Een hoge bal werd doorgekopt waardoor Teun Verlouw alleen voor Dave verscheen. Hij rondde simpel af. Hierna werd Jasper vervangen door Koen. Weer 3 minuten later kwam GSBW zelfs op een 3-0 achterstand te staan. Vanuit een bijna onmogelijke hoek schoot Rob Maas de bal achter de verbouwereerde Dave. GSBW stroopte de mouwen nog eens op en begon aan een inhaalrace. In de 67 e minuut werd het dan ook 3-1. Vanuit een
actie op links van Sander kon Koen binnentikken bij de 2 e paal. In de 73 e minuut werd Dick vervangen door Tymen. In de 74 e minuut kreeg Daan Mathijsen geel na een overtreding op Bram. De vrijetrap werd door Bram in de 16 gebracht. Via Tymen en een verdediger van VBC belandde de bal in het doel van VCB. De stand kwam dus op 3-2 en er zat nog meer in. 3 minuten voor tijd had het dan ook 3-3 moeten worden. Helaas, de inzet van Luuk werd van de doellijn gekopt. In de 89 e minuut werd ook nog een schot van Sander uit de kruising getikt door de VCB doelman. Uit een counter werd het in blessuretijd toch nog 4-2. Ook nu was Teun Verlouw de doelpuntenmaker. De 2 e helft was prima van GSBW zijde. Helaas zat het niet mee.
Volgende week staat er wederom een uitwedstrijd op het programma. RWB uit Waalwijk is dan de tegenstander.