Mannen, 1, 3e klasse B

8 oktober 2017 14:30

Onbekend

Vandaag (zondag 08/10) stond de uitwedstrijd tegen Waspik op het programma. Waspik had
nog maar 1 punt uit de 1 e 2 wedstrijden behaald. Voor GSBW was dit een belangrijke
wedstrijd om de 1 e punten in deze competitie binnen te halen.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijden: Dave van Berkel, Jordi
Vermeer, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Bram Verschuren, Willem Vissers, Igor van Loon,
Bradley Luijten, Luuk Becker, Sander Schell en Jasper van Nunen.
Als wissel waren beschikbaar: Jelle van der Velden, Dick Tammer, Reno Maas en Nermin
Husic.
Al in de 2 e minuut kwam GSBW op een 1-0 achterstand. Een voorzet vanaf links werd door
iedereen gemist behalve door Luuk Molenschot iets voorbij de 2 e paal. Ongehinderd kon hij
de bal achter Dave schieten. Nog niet iedereen was bij de les.
In de 7 e minuut nam Bradley de keeper van de tegenstander onder vuur op aangeven van
Rick. De doelman van Waspik kon niets anders dan de bal tot corner stompen.
2 minuten later werd Luuk in stelling gebracht door Bram. Helaas ging zijn inzet vanuit de
draai over het doel.
In de 13 e minuut viel de volgende kans voor GSBW te noteren. Vanuit een lange bal van Dave
kwam Luuk oog in oog te staan met de Waspik doelman. Helaas ging de lob van Luuk,
weliswaar over de keeper maar ook over het doel. In de 20 e minuut kwam GSBW terecht op
1-1. Door matig uitverdedigen bij Waspik viel de bal plotseling voor de voeten van Luuk.
Deze bedacht zich geen moment en schoot de bal in de korte hoek binnen.
GSBW was de eerste 20 minuten duidelijk de bovenliggende partij. Helaas werden de kansen
niet benut. In de 27 e minuut viel eigenlijk pas het volgende kansje voor Waspik te noteren.
Bob Leijtens schoot een voorzet vanaf links in het zijnet. In de 32 e minuut viel de 1 e gele
kaart. Steven Molenschot was de gelukkige na een overtreding op Willem. In de 40 e minuut
kreeg ook Guido v.d. Hoven geel. Dit na commentaar op de leiding.
Als alle kansen waren benut had GSBW misschien wel met een 2-4 voorsprong de rust in
moeten gaan. Onder de rust werd er niet gewisseld.
2 e helft.
In de 57 e minuut werd het 2-1. Na een misverstand achterin tussen Dave en Dion kon Guido
v.d. Hoven de bal simpel meenemen en in een verlaten doel tikken.
In de 61 e minuut kreeg Jordi geel na een overtreding aan de zijlijn. In de 74 e minuut werden
Willem en Jordi vervangen door de aanvallers Nermin en Dick. Dick maakte na lang
blessureleed zijn rentree in GSBW 1. Helaas kwam GSBW in de 77 e minuut op een 3-1
achterstand. Een snelle counter over rechts werd uiteindelijk door Steven Molenschot van
dichtbij binnen geschoten. In de 83 e minuut had Rick wederom pech met een kopbal. Ook nu
belandde de bal uit een corner van Bradley op de kruising.
In de 87 e minuut viel dan ook nog de 4-1. Ook nu was Guido v.d. Hoven de afmaker.
In blessuretijd moest Sander nog met een liesblessure worden vervangen en kwam Reno