TSC 1

Mannen, 1, 3e klasse B

1 oktober 2017 14:30

Onbekend

Voor GSBW stond vandaag (zondag 01/10/17) de zware thuis wedstrijd tegen titelkandidaat TSC uit Oosterhout op het programma.

GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Dave van Berkel, Stefan Kolenberg, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Bram Verschuren, Igor van Loon, Bradley Luijten, Luuk Becker, Nermin Husic, Sander Schell en Jasper van Nunen.

Op de bank zaten: Dick Tammer, Milan van Boxtel, Bob Peeters, Wesley van Gestel en Kadir Baris. Niet beschikbaar waren: Michael Tschmarke en Jordi Vermeer.

Tijdens de warming-up bleek Willem Vissers niet fit te zijn en daardoor begon Stefan in de basis.

1e helft:

Al in de 2e minuut was de 1e kans voor TSC. Na een snelle aanval over rechts kon Dave al gelijk aan de bak en verwerkte de inzet van de TSC aanvaller tot corner.

In de 6e minuut viel de eerste kans voor GSBW te noteren. Na een prima pass van Bradley kwam Nermin op rechts in balbezit. Zijn voorzet was op maat op Sander. De inzet van Sander wordt echter prima gepakt door de keeper van TSC.

In de 9e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong. Vanuit een prima aanval over rechts was de voorzet van Sander op maat voor Luuk. Luuk legde terug op Jasper die, na zijn tegenstander te hebben uitgekapt, de bal met binnenkant rechts in de rechterbovenhoek krulde. In de 14e minuut kon Dave weer aan de bak. De inzet van Joury Wouters werd tot corner verwerkt. In de 22e minuut werd een inzet van Joury den Boogert door Dave tot corner getikt. De gelijkmaker van TSC liet niet lang op zich wachten en was dan ook terecht. In de 27e minuut kopte Pascal Ippel, vanuit een corner, de bal bij de 1e paal binnen. In de 33e minuut kwam TSC op een 1-2 voorsprong. Een snelle counter via Calvin Clemens werd door Marnix van der Velden simpel achter Dave geschoten. GSBW had het moeilijk tegen een aanvallend sterk TSC.

2e helft:

Al na 2 minuten kwam TSC op een 1-3 voorsprong. Marnix van der Velden kon ongehinderd door het centrum slalommen en simpel scoren. In de 49e minuut moest Bradley met een enkelblessure worden vervangen en kwam Milan voor hem in het veld.

Enkele minuten later werd Sander door Nermin in stelling gebracht. Helaas ging het schot van Sander net naast de kruising. In de 55e minuut had Sander nog een goede individuele actie in huis. Helaas werd zijn inzet in 2x gepakt door de TSC doelman.

In de 61e minuut werden Nermin en Stefan vervangen door Bob en Wesley. GSBW probeerde de aansluitingstreffer te forceren maar kwam in de 68e minuut op een 1-4 achterstand. Calvin Clemens schoot vanaf ongeveer 22m de bal in de rechterbovenhoek en liet Dave kansloos. Weer enkele minuten later werd het 1-5 door een kopbal van Pascal Ippel. Dave kon in eerste instantie nog redding brengen op een schot vanaf rechts maar in de rebound was hij dus kansloos. In de 78e minuut werd dan ook nog de 1-6 gescoord. Pascal Ippel liet Dave kansloos met een perfecte stiftbal. In de 86e minuut viel de enige gele kaart te noteren. Martijn Schepers was de gelukkige na een overtreding op Wesley.

3 minuten voor tijd werd het zelfs nog 1-7 door een doelpunt van Joury den Boogert.

TSC was vandaag een maatje te groot voor een overigens hard werkend GSBW.

Volgende week staat de uitwedstrijd in en tegen Waspik op het programma.