TILBURG
tel. 013-5718200

Zondag 29 oktober 2023 stond de uitwedstrijd tegen TSV Gudok in Tilburg op het
programma.
Gudok stond op plaats 9 van de ranglijst met 4 punten uit 4 wedstrijden en een doelsaldo
van 6 voor en 7 tegen. Tevens was bekend dat het een jonge ploeg is die met veel passie
strijd.
GSBW begon deze regenachtige middag op een slecht kunstgrasveld met de volgende 11:
Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Danny van Laarhoven,
Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Imad Kharichef, Mitchel van Zelst, Denzel van Houtum en
Willem Kleijssen.
Op de reservebank zaten: Timo van Gils, Jessey Akkermans, Damian Dielemans, Nick
Swinkels, Rick van Amelsfoort en Anouar Annouri.
GSBW was vandaag niet geheel bij de les. Dit resulteerde al in de 3 e minuut in de eerste kans
voor Marc Schellekens. Gelukkig belandde zijn inzet tegen de buitenkant van de paal. 1
minuut later viel dan toch al de 1-0. Vanuit een corner vanaf de linkerkant kon aanvoerder
Kjell Fontijn ongehinderd binnen koppen. Pas in de 12 e minuut viel de eerste kans voor
GSBW te noteren. Deze was dan ook gelijk raak. Vanuit een voorzet van Bradley kopte Rick
prima tegendraads binnen waardoor de 1-1 op het scorebord kon worden genoteerd.
In de 15 e minuut moest GSBW noodgedwongen de eerste wissel toepassen. Igor moest met
een blessure het veld verlaten waardoor Jessey voor hem in het veld kwam. In de 31 e minuut
kreeg Jessey een redelijke kans op aangeven van Willem. Vanuit een moeilijke hoek schoot
hij helaas in het zijnet. In de 40 e minuut kon Jelle aan de bak. De Nr. 11 van Gudok kreeg een
vrije schietkans maar Jelle kon met de voet redding brengen.
In de 43 e minuut viel dan toch de 2-1. Na matig uitverdedigen bij GSBW kon Bodey Heessels
de bal simpel onderscheppen. Vanaf ongeveer 18m schoot hij via de binnenkant van de paal
raak. In blessuretijd werd het zelfs nog 3-1. Een voorzet van rechts werd bij de 2 e paal door
Kjell Fontijn binnen getikt. Deze 1 e helft was van GSBW-zijde van een zeer matig niveau.
Weinig beleving, slordig aan de bal en er werden te weinig duels gewonnen. Er waren echter
nog 45 minuten om de zaak recht te zetten.
Onder de rust werd Danny gewisseld en kwam Nick voor hem in de plaats.
Ook de 2 e helft was van GSBW zijde voetballend gezien niet best. Er werd echter wel
gestreden voor een beter resultaat maar het zat dan ook niet altijd mee.
In de 78 e minuut viel toch de 3-2. Een vrije trap, vanaf ongeveer 18m, werd door Bradley
snoeihard door de muur en langs de Gudok doelman geschoten. GSBW ging vol voor de
gelijkmaker. Milan schoot nog een keer op de binnenkant van de paal en een inzet van
Willem belandde op de onderkant van de lat. Hij wilde er kennelijk niet in. 3 minuten in
blessuretijd viel hij dan toch nog. Vanuit een lange bal en een scrimmage was het Rick die
het beslissende tikje kon geven waardoor de eindstand op 3-3 werd bepaald.
Al met al was het vandaag voetballend niet best. Geen van de spelers behaalde zijn
gebruikelijke niveau maar strijdlust werd er wel getoond. Met de uiteindelijk uitslag kon
iedereen leven.
Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander in D’n
Kuil is dan het onbekende Coal uit Rotterdam.