4844PH
TERHEIJDEN
tel. 076-5932305

Vandaag, zondag 10 maart 2024 stond de uitwedstrijd in en tegen Terheijden op het
programma. Terheijden stond op plaats 9 van de ranglijst met 21 punten uit 16 wedstrijden
en een doelsaldo van 24 voor en 24 tegen. De eerste wedstrijd in Goirle was met 3-0
gewonnen. Het veld in Terheijden was niet best. Goed voetbal vereiste dus de opperste
concentratie.
GSBW begon in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon,
Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Imad Kharichef, Milan van Boxtel, Danilo
Farci, Willem Kleijssen en Abdel Kasrioui.
Op de reservebank zaten: Timo van Gils, Danny van Laarhoven, Mitchel van Zelst, Tijn
Santegoets, Rick van Amelsfoort, Tymen van Loon en Anouar Annouri.
Terheijden was in het begin van de wedstrijd iets meer in balbezit. Toch was het GSBW dat in
de 4 e minuut op een 0-1 voorsprong kwam. Aan dit doelpunt ging een prima aanval vooraf
via Abdel, Imad, Willem en uiteindelijk weer Imad die daarna de voorzet schitterend binnen
kopte. In de 8 e minuut kwam GSBW bijna op 0-2. Vanuit een corner kopte Dion richting het
doel, via enkele verdedigers kwam de bal uiteindelijk weer bij Dion terecht die daarna zijn
schot door Peet Stoof van de doellijn gehaald zag worden. Hierna werd het voetbal van
GSBW wat minder en Terheijden zocht wat vaker de duels op. Op het matige veld was goed
combinatievoetbal lastig. In de 29 e minuut kwam Terheijden op 1-1. Een voorzet van rechts
werd door Jaimy de Koning bij de 2 e paal binnen getikt. Met deze stand werd de rust bereikt.
Er moest meer strijd geleverd worden door GSBW. Terheijden was feller in de duels.
Onder de rust werd er niet gewisseld.
Terheijden speelde veelvuldig de lange bal waardoor GSBW achterin attent moest blijven.
Binnen enkele minuten moest Jelle redding brengen op een lange bal en moest Dion de bal
van de doellijn koppen. Er was de 2 e helft wel meer strijdlust te zien bij GSBW. In de 55 e
minuut werd Abdel vervangen door Mitchel. In de 61 e minuut kwam GSBW op 1-2. Na goed
terug leggen van Willem was het Imad die de bal vanaf de rand 16 prima en gecontroleerd
achter de Terheijden doelman schoot. In de 73 e minuut had GSBW zelfs op 1-3
kunnen/moeten komen. Vanuit een voorzet van links kreeg Willem een vrije kopkans. Helaas
ging de bal net naast de verkeerde kant van de paal.
Hierna wisselde beide 11-tallen nog enkele keren. Voor GSBW kwamen Danny, Anouar,
Tymen en Rick in het veld voor Imad, Danilo, Igor en Willem. Terheijden ging alles of niets
spelen door de bal steeds hoog voor de pot te gooien.
GSBW hield goed stand en gaf weinig weg waardoor na ongeveer 6 minuten blessuretijd de 3
punten in de tas zaten en mee naar Goirle konden.