Donkerstraat 34
4847EJ
TETERINGEN
tel. 076-5711629

Zondag, 28-01-2024, stond de eerste wedstrijd na de winterstop op het programma.
Tegenstander was DIA uit Teteringen. DIA stond op plaats 10 van de ranglijst met 13 punten
uit 11 wedstrijden en een doelsaldo van 18 voor en 22 tegen.
GSBW begon aan de wedstrijd op een hobbelig veld met de volgende 11: Jelle van der
Velden, Dion van Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten,
Mitchel van Zelst, Milan van Boxtel, Danilo Farci, Willem Kleijssen en Abdel Kasrioui.
Als wissel waren beschikbaar: Niek de Jong, Tijn Santegoets, Anouar Annouri, Rick van
Amelsfoort, Danny van Laarhoven en Teo Filipovic.
1 e helft:
GSBW begon goed aan de wedstrijd waardoor al in de 4 e minuut de 0-1 op het scorebord kon
worden genoteerd. Vanuit een matig genomen vrije trap kwam de bal uiteindelijk via Abdel
terecht bij Dion die de bal simpel binnen tikte.
In de 14 e minuut viel de gelijkmaker. De goede rechtsbuiten van DIA (Remco Sluijk) kapte
met rechts naar binnen en verraste Jelle door met links in de korte hoek binnen te schieten
waardoor uit de eerste de beste kans de 1-1 een feit was.
Enkele minuten later kreeg Igor een prima kop kans. Vanuit een vrijetrap, genomen door
Bradley, kopte hij maar net naast. Het was niet makkelijk combineren op het slechte veld
maar op slag van rust kreeg GSBW toch nog twee prima kansen. De eerste was voor Milan.
Op aangeven van Willem kon hij vanaf links alleen richting doel lopen. Met een verdediger in
zijn rug schoot hij net naast de verkeerde kant van de paal. De tweede was voor Bradley
maar de keeper van DIA kon met een prima reflex de bal nog tot corner tikken.
Onder de rust werd er niet gewisseld wel werd duidelijk gemaakt dat de 2 e bal te vaak voor
de tegenstander was en dat het dus wel wat feller mocht.
2 e helft:
In de 52 e minuut kwam GSBW bijna op 1-2. Vanuit een corner van Bradley kreeg Rick bij de 2 e
paal een vrije kop kans. Helaas ging de bal voorlangs. Enkele minuten later werd er wel
gescoord, helaas door de tegenstander. De snelle Delvano van Bussel liep alles en iedereen
voorbij, incluis Jelle en maakte simpel de 2-1. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten en
voerde het tempo iets op. Dit resulteerde in de 60 e minuut in een penalty toen Danilo in de
16 onderuit werd gelopen door een DIA verdediger. Bradley liet deze kans niet onbenut en
scoorde beheerst de 2-2. In de 71 e minuut kwam GSBW op voorsprong. Na een prima
steekbal van Danilo scoorde Abdel vanuit een moeilijke hoek de 2-3. DIA probeerde met
lange ballen via hun snelle buitenspelers gevaar te stichten maar het was GSBW dat scoorde.
In de 77 e minuut was het Milan die de score op 2-4 bracht. Wederom was Danilo met een
prima steekbal de aangever. Hierna werden Abdel, Dion en Danilo nog gewisseld en kwamen
Rick van A., Danny en Tijn voor hen in het veld.
De wedstrijd werd daarna geroutineerd uitgespeeld waardoor de eerste 3 punten voor 2024
binnen waren. De scheidsrechter van dienst had zich kennelijk vergist bij het invullen van het
wedstrijdformulier waar een 2-0 winst voor DIA was vermeld. Na overleg met de KNVB