5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Zondag, 17-03-2024 stond de lastige thuiswedstrijd tegen TSV Gudok op het programma.
Gudok stond op plaats 7 van de ranglijst met 26 punten uit 17 wedstrijden en een doelsaldo
van 42 voor en 24 tegen. De eerste wedstrijd op 29-10-2023 in Tilburg was geëindigd in 3-3.
GSBW begon in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Dion van Loon, Igor van Loon,
Rick Kuijpers, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Mitchel van Zelst, Imad Kharichef, Denzel
van Houtum, Willem Kleijssen en Milan van Boxtel.
Op de reservebank zaten: Jeffrey van Gestel, Abdel Kasrioui, Tijn Santegoets, Jessey
Akkermans, Rick van Amelsfoort en Danny van Laarhoven.
Voorafgaand aan de officiële aftrap gaf pupil, Jaxx te Walvaart (JO7-2) het goede voorbeeld
door alle spelers van Gudok te passeren en simpel 1-0 te scoren.
1 e helft:
GSBW was vanaf het begin iets meer in balbezit. Dit resulteerde in de 8 e minuut in de eerste
grote kans. Een prima lange bal van Igor op Imad was de inleiding. Imad nam de bal perfect
aan in de 16 maar werd daarna onderuit gehaald waardoor de scheidsrechter niets ander
kon dan naar de penalty stip wijzen. Bradley ging, zoals altijd, vol vertrouwen achter de bal
staan maar met een reflex tikte de doelman de bal uit zijn doel.
In de 24 e minuut was de volgende kans voor GSBW. Vanuit een voorzet van rechts door
Denzel kreeg Milan een vrije schietkans. Helaas werd zijn inzet door een verdediger van de
doellijn gehaald. In de 25 minuut kwam GSBW dan toch op een 1-0 voorsprong. Een vrije
trap vanaf ongeveer 20m werd door Imad schitterend over de muur in de linker
benedenhoek geschoten. In de 33 e minuut kreeg Willem op aangeven van Dion nog een
goede kans. Ook deze keer was de Gudok doelman een sta in de weg en tikte de bal corner.
Uit deze corner, genomen door Imad, kopte Dion maar net naast. In de 38 e minuut kreeg
Willem zijn 2 e grote kans. Na een onderschepping van Denzel kreeg Willem vanaf ongeveer
10m een vrije schietkans. Iets te gehaast schoot hij echter hoog over.
Ook Gudok kreeg deze 1 e helft nog 2 kansjes. Tot 2 e keer toe bracht Jelle redding.
Met een 1-0 stand werd de rust bereikt. De voorsprong was terecht maar het had al zeker 2
of 3-0 moeten zijn. Toch moest GSBW bij de les blijven want Gudok bleef loeren op de
kansjes en voetbalde aardig mee.
2 e helft:
De 1 e kans was weer voor GSBW. In de 53 e minuut had Denzel een prima actie over de
linkerkant in huis. Hij legde de bal goed terug op de vrij staande Mitchel die vanaf ongeveer
15m vrij kon uithalen. Ook ditmaal had de keeper weer een redding in huis en tikte de bal uit
zijn doel. In de 56 e minuut was de volgende kans. Vanaf links schoot Milan op het doel. Ook
deze keer was het de keeper die met de voet redding bracht. In de 62 e minuut werd de licht
geblesseerde Willem vervangen en kwam Abdel voor hem in het veld.
In de 74 e minuut viel dan toch eindelijk de 2-0. Milan speelde Imad op rechts aan en vanuit
zijn voorzet kopte Bradley bij de 2 e paal perfect binnen. Deze keer was de keeper kansloos.
Hierna werden Imad en Igor vervangen en kwamen Danny en Jessey nog in het veld. In de
88 e minuut kreeg Gudok nog een kans maar Luuk van der Wouw schoot van dichtbij hoog
over.
Na enkele minuten blessuretijd floot de goed leidende scheidsrechter af en was de 2-0