4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Zondag 26-11-2023, stond de uitwedstrijd in en tegen Oosterhout op het programma.
Oosterhout stond op plaats 4 van de ranglijst met 13 punten uit 7 wedstrijden en een
doelsaldo van 13 voor en 6 tegen. Vooraf was al bekend dat het geen gemakkelijke
zondagmiddag zou worden omdat Oosterhout thuis pas 1 wedstrijd had verloren.
GSBW begon met de volgende 11: Jelle van der Velden, Danny van Laarhoven, Igor van Loon,
Dion van Loon, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Mitchel van Zelst, Imad Kharichef, Denzel
van Houtum, Willem Kleijssen en Milan van Boxtel.
Als wissel waren beschikbaar: Giovanni van Berkel, Tijn Santegoets, Teo Filipovic, Rick van
Amelsfoort en Anouar Annouri.
Oosterhout begon feller aan de wedstrijd dan GSBW. Dit resulteerde al in de 4 e minuut in de
eerste kans. Vanuit een scherpe / snelle counter over de rechterkant kwam Jonathan Yuya in
een kansrijke schietpositie. Het schot kon nog worden gekeerd door Jelle maar niet worden
vastgehouden. Gelukkig, voor GSBW, was Diae Abjij nog niet scherp en schoot hij de
rebound hoog over het doel.
GSBW probeerde de bal wel rond te laten gaan maar was te onnauwkeurig in de passing
waardoor de bal te vaak bij de tegenstander werd ingeleverd. Ook werden er geen duels
gewonnen. In de 31 e minuut kreeg spits Lucas Barbosa Brito nog een redelijke kans. In de 16
schoot hij vanuit de draai gelukkig hoog over. GSBW kon nog geen echte kansen creëren. De
1 e goede kans voor GSBW viel pas te noteren in de 41 e minuut. Op aangeven van Denzel kon
Imad op doel schieten. Met een prima reflex kon de Oosterhout doelman redding brengen
en de bal tot corner tikken.
Met een 0-0 stand kon de ranja worden opgezocht en kon de matige 1 e helft worden
besproken. Duidelijk was dat het beter moest.
Het begin van de 2 e helft was iets beter van GSBW zijde maar toch was het in de 59 e minuut
Oosterhout dat op een 1-0 voorsprong kwam. Anouar Moukouh kon vanaf het middenveld
ongehinderd doorlopen, Jelle passeren, en daarna de bal simpel in het lege doel schuiven.
Oosterhout bleef feller in de duels en was daardoor ook gevaarlijker. In de 69 e minuut viel
dan ook de 2-0. Vanuit een voorzet van links was het wederom Anouar Moukouh die Jelle
passeerde met een goed geplaatste kopbal.
GSBW probeerde het nog wel, kreeg enkele kleine kansjes, maar het zat er vandaag niet in.
Dit betekende voor GSBW de eerste nederlaag van dit seizoen.
Volgende week zondag 3 december, aanvang 14.00 uur, staat de thuiswedstrijd tegen