4931HV
GEERTRUIDENBERG
tel. 0162-515986

Vandaag, zondag 04-12-2022, stond de uitwedstrijd tegen FC Right ′Oh in Geertruidenberg
op het programma. De voor de meeste van ons onbekende tegenstander stond op plaats 9
van de ranglijst met 7 punten uit 9 wedstrijden en een doelsaldo van 14 voor en 30 tegen.
Verder was bekend dat het een elftal is wat speelt met veel strijdlust en de duels niet
schuwt.
GSBW begon op deze koude zondagmiddag met de volgende 11: Jelle van der Velden, Dion
van Loon, Igor van Loon, Joe Romijn, Damian Dielemans, Bradley Luijten, Milan van Boxtel,
Timo Smulders, Denzel van Houtum, Willem Kleijssen en Danilo Farci.
Op de reservebank zaten: Koen van de Leur, Simon Brand, Danny van Laarhoven, Rick van
Amelsfoort, Mathieu Schols, Tymen van Loon en Rick Kuijpers.
1 e helft:
GSBW begon redelijk aan de wedstrijd en probeerde de bal rond te laten gaan op het slechte
veld. Dit resulteerde in de 9 e minuut in de eerste kans. Op aangeven van Denzel kwam
Willem oog in oog te staan met de doelman van de tegenstander. Van dichtbij ging zijn inzet
echter tegen de doelman aan en kon de bal worden weggewerkt.
3 minuten later viel de eerste kans van Right ′Oh te noteren. Nick de Rooij kon alleen richting
Jelle opstomen. Jelle bleef goed kijken en kwam als winnaar tevoorschijn in dit 1 tegen 1
duel. In de 30 e minuut viel dan toch de 0-1. Inleiding was een prima pass van Danilo op
Denzel. De voorzet van Denzel, vanaf de rechterkant, was op maat en werd door Bradley
prima binnen getikt. Al vrij snel werd het alweer gelijk. In de 33 e minuut werd een voorzet
van links door Marciano Broeders bij de 2 e paal binnen gekopt.
Beide 11-tallen kregen hierna nog wel enkele kansjes maar er werd voor de thee niet meer
gescoord. Bij GSBW mocht het wel wat beter. Te veel ballen werden onnodig ingeleverd bij
de tegenstander.
Met dezelfde 22 spelers werd aan de 2 e helft begonnen.
2 e helft:
Het werd bij GSBW deze 2 e helft niet beter. De tegenstander rook zijn kans en werd steeds
gevaarlijker. In de 65 e minuut werd er dubbel gewisseld bij GSBW. Joe en Timo werden
vervangen en Danny en Simon kwamen voor hen in het veld.
Een scherpe counter van Right ′Oh in de 72 e minuut was de aanleiding voor de 2-1. Een
voorzet van links werd door Daniek Maas binnen gekopt.
GSBW was meer bezig met het voetballen tegen zichzelf dan tegen de tegenstander.
In de 77 e minuut werd Damian vervangen voor een extra aanvaller. Tymen kwam voor hem
in het veld. In de 79 e minuut werd het bijna 2-2. Vanuit een corner kopte Dion prima in maar
de doelman redde met een reflex en tikte de bal over het doel. GSBW probeerde er nog een
gelijkspel uit te slepen en ging vol op de aanval. Een op de counter loerende tegenstander
had in de 87 e minuut succes. Daniek Maas verscheen alleen voor Jelle en scoorde beheerst
de 3-1. Hierna was het gedaan en was de 3 e nederlaag op een rij voor GSBW een feit.
A.s. zaterdag, 10-12-2022, aanvang 18.30 uur, wacht Jong Brabant als volgende
tegenstander. Er moet dan gewonnen worden om de achterstand op de ranglijst niet te