Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Women of the match: Mica (centraal middenvelder) en Sylvie (centraal verdediger)Balsponsor: Houthandel van der BruggenAfgelopen zondag stond onze één na laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het programma: een thuiswedstrijd tegen Moerse Boys VR1. Vanwege twee zieken en een scooterongeluk van onze Senna waren we niet compleet. In het ziekenhuis bleek 's middags dat we helaas de rest van het seizoen niet meer compleet zullen zijn. Vanwege meerdere ernstige blessures zullen we Senna in ieder geval de rest van dit seizoen moeten missen. Nogmaals heel veel sterkte en beterschap Senna! ♥️Voorafgaand aan de wedstrijd gebeurde nog meer. Zo hebben wij (maar ook onze tegenstander) heel wat geleerd over de kleedkamerindeling etiquette van tegenwoordig en het belang van scheiding van mannen en vrouwenteams hierin, moest Marcia zich af en toe subtiel even afzonderen, heeft Eefje een nieuw kleedkamerhitje geïntroduceerd en hebben we met z'n allen voor de verjaardag van onze grootste fan Anette gezongen.Dan nu de wedstrijd. Al snel na de aftrap bleek dat wij de bovenliggende partij waren en dat wij het spel zouden moeten maken. De verdediging stond goed opgesteld, op het middenveld werden de duels gewonnen en werd het spel verdeeld en onze aanvallers konden flink gas geven. Fenne (onze keeper) had het vooral heel koud. Onze eerste goal van de wedstrijd, een kopgoal van Büsra, werd helaas afgekeurd. Gelukkig zorgde Floortje kort daarna alsnog voor de 1-0. Hierna ging het hard. Binnen 5 minuten scoorde Floortje namelijk haar tweede goal van de wedstrijd, deze keer op aangeven van Mica. Kort voor rust benutte Mica nog optimaal een vrije trap van rechts buiten het 16-meter gebied. Met 3-0 gingen we comfortabel de rust in.De thee in de rust deed iedereen goed en Moerse Boys bleek na rust wat sterker uit de kleedkamer te zijn gekomen.Uitgespeelde kansen heeft Moerse Boys ondanks het betere spel ook in de tweede helft niet gekregen. Op één moment na gold hetzelfde voor ons. Floortje scoorde aan het einde van de tweede helft namelijk nog bijna een hattrick. Nieuwe fitte wissels kwamen in het veld en dus zo klonk het op de bank; “ denkt Moerse Boys alles gehad te hebben, brengen wij Sabine nog in!”De eindstand bleef echter gelijk aan de ruststand en daarmee bleven de 3 punten in Goirle.Ook na de wedstrijd bleef het nog lang gezellig. We begonnen met een '(bijna het) einde van de eerste seizoenshelft activiteit', georganiseerd door Suzie en Sylvie. De groep werd in kleine groepjes opgesplitst en we speelden Levend Ganzenbord: de GSBW VR1 editie. Erg leuk! Ook de spelletjes Bussen, Tandloos Fruit en Chickens, Are You Ready? passeerden later in de middag de revue. Al met al een erg geslaagde dag!Komende donderdagavond spelen we uit in en tegen Helvoirt. Daarna hebben we een paar weken winterstop. Mochten jullie dus nog niets te doen hebben, dan zijn jullie donderdagavond welkom in Helvoirt om ons voor de laatste keer in 2022 te zien shinen. Tot dan!