Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Op zondag 15 mei 2022 stond de volgende thuiswedstrijd alweer op het programma. Deze keer was Gloria UC de tegenstander. Gloria UC stond op de laatste plaats met 7 punten uit 22 wedstrijden. Onderschatting lag dus op de loer.
GSBW liet vanaf het begin duidelijk blijken dat er voor Gloria UC vandaag niets te halen viel. De tegenstander werd gelijk onder druk gezet en dit leidde al gelijk tot enkele kansen. Pas in de 31 e minuut viel de 1-0. Dion schoot vanaf de rand 16 onberispelijk binnen. In de 36 minuut werd het 2-0. Na het onderuithalen van Melvin in de 16 schoot Bradley de penaltyonhoudbaar binnen. In de 43 e minuut maakte Bradley de 3-0 en zijn 2 e van de dag. 2 minutenlater kwam GSBW op 4-0. Een schot van Milan werd uiteindelijk door Melvin binnengetikt.
Onder de rust werd Danny gewisseld en kwam Nick in het veld.
GSBW ging door waar het was gebleven. Tempo hooghouden en blijven voetballen.
In de 59 e minuut maakte Jessey de 5-0. Op aangeven van Melvin rondde hij prima af. In de
62 e minuut maakte Mathieu er 6-0 van. Dit keer op aangeven van Bradley. Hierna volgde de
Melvin-show met 3 doelpunten binnen 17 minuten. De 7-0 op aangeven van Danilo. De 8-0
eveneens op aangeven van Danilo en de 9-0 uit een pass van Bradley. Prima overwinning