5045NC
TILBURG
tel. 013-5715977

Op deze frisse donderdagavond stond de topper tegen de koploper SV Reeshof op het
programma. SV Reeshof behaalde uit de eerste 12 wedstrijden 31 punten. GSBW stond op
plaats 3 met 3 punten minder.
Vandaag waren Milan en Mathieu niet beschikbaar wegens blessures.
Het begin was voor beide teams afwachtend. SV Reeshof was iets meer in balbezit en iets
vaker te vinden op de helft van GSBW. In de 20 e minuut was het GSBW dat op een 0-1
voorsprong kwam. Aanleiding was een overtreding in de 16 op Willem K.. Bradley ging
resoluut achter te bal staan en liet de keeper van de tegenstander kansloos. 10 minuten
later werd het 1-1. Een corner van rechts werd hard en laag over de grond voorgegeven.
Iedereen miste de bal behalve spits Tom Siliakus die bij de 2 e paal simpel binnen kon tikken.
Uiteindelijk kon iedereen zich wel vinden in deze ruststand.
De 2 e helft was nog maar 3 minuten oud toen GSBW ongelukkig op een 2-1 achterstand
kwam. Aanleiding was een te zachte terugspeelbal van Simon waardoor de spits van de
Reeshof alleen voor Jelle verscheen en hem kansloos liet. GSBW wisselde hierna nog enkele
spelers en gooide alles op de aanval. Beide 11-tallen kregen nog wel enkele kansen maar de
3-1 viel uiteindelijk in de 90 e minuut. Wederom was het de spits van SV Reeshof die de
trekker overhaalde. Door deze nederlaag komt GSBW op 6 punten achterstand maar er zijn
nog 13 wedstrijden te gaan. Komende zondag (20/03) volgt de thuiswedstrijd tegen Gesta.