Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Afgelopen donderdagavond 12 mei 2022 stond de topper tegen de koploper SV Reeshof op het programma. SV Reeshof behaalde uit 21 wedstrijden 56 punten. 1 e helft: SV Reeshof was in de beginfase meer in balbezit. Dit leidde al in de 14 e minuut tot de 0-1. Een lange bal van achteruit werd door de GSBW defensie niet goed verwerkt waardoor despits van SV Reeshof Tom Siliakus vanaf de rand 16 vrij kon uithalen. Hij liet Jelle kansloos met een schuiver in de verre hoek. GSBW kwam hierna beter in haar spel maar kon niet echt gevaarlijk worden. In de 23 e minuut had Jelle een prima redding in huis. Hij tikte een schot van Mitch Jansen uit de kruising. In de 34 e minuut kwam GSBW toch op een 0-2 achterstand te staan. Een schot van een Reeshof aanvaller belandde op de paal. De rebound werd door Mitch Jansen simpel binnen getikt. In de 35 e minuut dacht iedereen aan een penalty voor GSBW. De nr. 2 van de Reeshof maakte duidelijk hands in de 16. Helaas werd dit niet gezien door de scheidsrechter. In de 44 e minuut maakte GSBW dan toch de 1-2. Een combinatie door het centrum werd door Bradley prima afgerond. Onder de rust werden Danny en Simon vervangen door Mathieu en Denzel.
GSBW kwam duidelijk beter uit de rust en begon SV Reeshof gelijk onder druk te zetten.
Helaas viel in de 54 e minuut toch de 1-3. Een moeilijke terugspeelbal kon door Jelle niet goed
worden weggewerkt waardoor spits Tom Siliakus een kans kreeg. Zijn schot belandde tegen
de paal maar de rebound was ook voor een Reeshof speler. Ricardo Donders kon binnen
tikken. GSBW ging nog meer druk zetten en dit resulteerde in de 70 e minuut in een penalty
voor GSBW na hands in de 16. Bradley schoot deze onberispelijk binnen. Hierna ging GSBW
alles of niets spelen. Er kwamen nog wel enkele kansen maar de bal wilde er maar niet in. Op
basis van de 2 e helft zou een gelijkspel wel verdiend zijn geweest.