Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Deze wedstrijd stond op het programma op zondag 7 november 2021. Helaas werd er door
onze tegenstander op het laatste moment afgebeld in verband met corona.
De KNVB verplaatste de wedstrijd naar donderdagavond 18 november om 19.30 uur.
GSBW begon in de bijna vertrouwde opstelling met: Jelle, Dion, Igor, Rick K., Nick, Bradley,
Milan, Denzel, Rick van A., Tymen en Simon. Reservespelers waren: Willem V., Mathieu,
Danny, Teo, Danilo en Koen. Melvin en Willem Kl. waren nog geblesseerd.
1 e helft:
In de 4 e minuut viel de 1 e kans voor GSBW te noteren. Vanuit een corner van Bradley kopte
Igor bijna raak. In de 7 e minuut moest OVC, noodgedwongen de 1 e wissel toepassen.
GSBW pakte wel het initiatief maar OVC bleef gevaarlijk. In de 16 e minuut kopte hun rechter
spits bijna raak. GSBW kon niet echt gevaarlijk worden. Er was te weinig beweging, geen rust
aan de bal en ontbrak de overtuiging. In de 40 e minuut kwam OVC op 0-1. De Nr. 9 kapte in
de 16 2 man uit en liet Jelle kansloos. Dit was tevens de ruststand. Onder de rust werd Nick
en Rick van A. vervangen door Willem V. en Mathieu.In de 2 e helft werd er beter gespeeld al
kwam GSBW goed weg doordat Jelle in de 57 e minuut een, terecht gegeven, penalty pakte
van Nr. 7. In de 63 e minuut kwam GSBW verdiend op 1-1. Op aangeven van Simon was
Denzel degene die scoorde. In de 76 e minuut werd Simon nog gewisseld en kwam Danilo
voor hem in het veld. GSBW bleef erin geloven. Dit resulteerde in de 85 e minuut in de 2-1.
Wederom was Denzel de maker. Enkele minuten voor het einde van de wedstrijd werd het
zelfs nog 3-1. Milan rondde beheerst af. Al met al een lastige wedstrijd met uiteindelijk een