Wim Rotherlaan 8
5051JS
GOIRLE
tel. 013-5342995

Vandaag, zondag 10-10-2021, stond de lastige wedstrijd tegen WSJ op het programma.
WSJ had de eerste 2 wedstrijden nog geen punt gehaald. Onderschatting lag dus op de loer.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Dion van
Loon, Igor van Loon, Rick Kuijpers, Teo Filipovic, Bradley Luijten, Milan van Boxtel, Denzel
van Houtum, Tymen van Loon, Willem Kleijssen en Mathieu Schols.
Als wissel waren beschikbaar: Danny van Laarhoven, Rick van Amelsfoort, Danilo Farci,
Willem Vissers, Appie Azaouag en Koen van de Leur.
GSBW begon te afwachtend aan de wedstrijd en was niet geconcentreerd.
Al na 8 minuten leidde dit tot een 0-1 achterstand. Na onnodig balverlies kwam Mohamed
Albaki in balbezit. Vanaf pakweg 18m liet hij Jelle kansloos met een schot dat via de
binnenkant van de paal binnen ging. In de 15 e minuut kwam GSBW weer goed weg.
Wederom was slecht uitverdedigen de oorzaak. Ditmaal kon Jelle in 2x nog redding brengen.
In de 20 e minuut kwam GSBW op 1-1. Bradley had gezien dat oud GSBW 2 keeper Geniti
Ramautarsing iets te ver voor zijn doel stond en liet hem kansloos met een schot/lob vanaf
ongeveer 40m. In de 24 e minuut kreeg GSBW een vrije trap net buiten de 16. Denzel ging
achter de bal staan maar Geniti was attent en tikte de bal uit de kruising. 1 minuut later tikte
Jelle een schot van Mohamed Albaki bekwaam tot corner. In de 28 e minuut belande een
afstandsschot van Mathieu op de lat. In de 37 e minuut kwam WSJ op een 1-2 voorsprong.
Een voorzet vanaf rechts werd door Marouane Bouchti over Jelle in de verre hoek gekopt.
GSBW speelde de 1 e helft matig. Was niet geconcentreerd waardoor de bal te veel bij de
tegenstander werd ingeleverd. Tevens werden er te veel duels verloren en werd er te veel
ruimte weggegeven..
Onder de rust werd Teo gewisseld en kwam Danny voor hem in het veld.
GSBW kwam goed uit de kleedkamer. Al na 1 minuut kon de 2-2 op het scorebord worden
genoteerd. Dion kopte een corner van Denzel prima binnen.
In de 57 e minuut kwam WSJ bijna op 2-3. Harrie Hesselberth verscheen alleen voor Jelle.
Laatstgenoemde kon ternauwernood redding brengen maar dit ging ten koste van een gele
kaart en een forse blessure. Jelle moest dus vervangen worden wegens een jukbeen blessure
waardoor Koen voor hem in het veld kwam. Na enkele minuten kwam WSJ toch op een 2-3
voorsprong. GSBW ging niet bij de pakken neerzitten en zette vol overtuiging de
achtervolging in. Dit resulteerde in de 72 minuut in de 3-3 door Dion. Enkele minuten later
moest Rick K., wegens een hamstring blessure, worden vervangen en maakte Willem V zijn
rentree in GSBW 1 na een lange blessure. Tevens werd Tymen vervangen door Rick van A.
In de 85 e minuut werd de werklust beloond. Bradley scoorde beheerst de 4-3.
Ver in blessuretijd kwam GSBW zelfs nog op 5-3. Denzel liet Geniti kansloos vanuit een vrije
trap vanaf rechts met links.
GSBW had het vandaag lastig, bleef wel hard werken waardoor de overwinning uiteindelijk