Datum

1 december 2019 14:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag, zondag 01-12-2019, stond de thuis wedstrijd tegen Chaam op het programma. Chaam stond op plaats 10 van de ranglijst met 10 punten uit de eerste 9 wedstrijden. GSBW begon vandaag in de volgende opstelling: Jelle van der Velden, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Rick Kuijpers, Willem Vissers, Tim Otten, Igor van Loon, Milan van Boxtel, Simon Brand, Tymen van Loon en Denzel van Houtum. Op de reservebank zaten: Geniti Ramautarsing, Luuk Becker, Dave Tierie, Niek Nihot en Danny van Laarhoven.
1 e helft:
Al binnen 2 minuten had GSBW op een 2-0 voorsprong kunnen komen. In de 58 seconde kapte Denzel op links zijn tegenstander goed uit. Vanuit zijn voorzet knalde Igor van dichtbij op de onderkant van de lat. 20 seconden later viel er wederom een prima kans voor GSBW te noteren. Wederom was een voorzet van Denzel de aanleiding. Ook nu was Igor de (bijna) afmaker. Zijn kopbal werd in 2x door de Chaam doelman gestopt. Na dit voortvarend begin liet GSBW de bezoekers meer aan de bal komen waaruit ook zij gevaarlijk konden worden. In de 12 e minuut kwam Chaam bijna op een 0-1 voorsprong. Een voorzet vanaf links werd door de Chaam spits bij de 2 e paal binnengetikt. Helaas voor Chaam en gelukkig voor GSBW stond de doelpuntenmaker in buitenspelpositie waardoor het feestniet doorging. In de 24 e minuut viel de eerste gele kaart te noteren. Een speler van Chaam was de gelukkige na een overtreding op Michael. De vrije ballen werden deze 1 e helft te vaak bij de tegenstander ingeleverd. We waren dus te
slordig in de passing en het mocht allemaal in een hoger tempo.
2 e helft:
GSBW begon duidelijk beter aan de 2 e helft. Al in de 46 e minuut ging een inzet van Denzel maar net naast. Het eerste half uur van deze 2 e helft kwam Chaam niet meer aan aanvallen toe. GSBW kreeg enkel prima kansen maar de bal wilde er niet in. In de 76 e minuut dacht iedereen van GSBW dat de 1-0 eindelijk op het scorebord kon worden genoteerd. Helaas werd de bal nog op het allerlaatste moment van de doellijn gehaald door verdediger Aron de Bruyn. Simon en Willem werden hierna gewisseld voor Luuk en Dave. In de 80 e minuut had GSBW zomaar op een 0-1 achterstand kunnen komen te staan. Gelukkig belandde de kopbal via de onderkant van de lat weer in het veld en niet over de doellijn. Dit was overigens een
van de weinige kansen die Chaam kreeg deze 2 e helft. In de 86 e minuut viel dan eindelijk de welverdiende 1-0. Milan schoot een door Chaam
uitverdedigde bal vanaf ongeveer 17m onberispelijk in de linker benedenhoek. Chaam probeerde het daarna nog wel en waren er nog enkele reddingen van Jelle nodig maar uiteindelijk was de overwinning wel terecht.
Volgende week staat er wederom een thuiswedstrijd op het programma. Op zaterdag 07-12- 2019 is dan Riel de tegenstander. Deze wedstrijd begint om 19.00 uur. We hopen dat vele supporter van zowel GSBW als Riel deze wedstrijd zullen bezoeken.