GSBW uitgeschakeld in eerste ronde na-competitie

WDS'19 1 (zon)

3e klasse/4e klasse 4

2 juni 2019 14:30

Onbekend

Vandaag, zondag 02-06-2019, stond de 1 e wedstrijd van de nacompetitie voor promotie naar de 3 e klasse op het programma. GSBW moest het in een thuiswedstrijd opnemen tegen WDS ’19 uit Breda. WDS was net als GSBW geëindigd op plaats 3 in de 4 e klasse C.
GSBW begon vandaag met de volgende 11 aan de wedstrijd: Jelle van der Velden, Michael Tschmarke, Dion van Loon, Koen de Bruijn(JO19-1), Willem Vissers, Luuk Becker, Igor van Loon, Milan van Boxtel, Denzel van Houtum(JO19-1), Matthew Haneveer en Nermin Husic. Als wissel waren beschikbaar: Luca Glorius, Tim Otten, Koen Meijboom, Niek Nihot en Willem Kleijssen(JO19-1). Niet beschikbaar waren: Sander Schell, Bradley Luijten en Rick
Kuijpers.
Onder tropische temperaturen was de 1 e kans voor WDS. In de 6 e minuut ging een lob vanaf rechts over Jelle maar gelukkig ook over het doel.
WDS was in het begin iets meer in balbezit en zocht iets meer de aanval. GSBW leverde de bal te snel weer in bij de tegenstander. In de 14 e minuut kreeg WDS een 2 e kansje. De inzet van Dinh Vo werd door Jelle prima gepakt. In de 16 e minuut viel de 1 e kans voor GSBW te noteren. Een voorzet van Willem werd ingekopt door Luuk. De keeper kon zijn inzet echter simpel pakken. In de 19 e minuut kwam GSBW op een 1-0 voorsprong te staan. Vanuit een pass van Luuk speelde Nermin op links 2 tegenstanders uit en knalde de bal vanaf ongeveer 22m, via de binnenkant van de rechter paal, achter de verbouwereerde WDS doelman. Zowel WDS als GSBW kregen deze 1 e helft nog enkele kansen. De grootse was voor Denzel, helaas schoof hij de bal, oog in oog met de doelman, naast de verkeerde kant van de paal. Mogelijk was een passje breed op Milan een betere oplossing geweest.
In de 38 e minuut moest Nermin noodgedwongen met een knieblessure worden vervangen en kwam Tim voor hem in het veld. Onder de rust werd er niet gewisseld. GSBW moest zuiniger zijn in balbezit.
In de 50 e minuut kreeg spits Abdul AVCI vanaf ongeveer 14m een vrije schietkans. Jelle bracht weer prima redding. In de 51 e minuut viel de 1 e gele kaart. Ontvanger was Kevin Keehnen na een overtreding op Matthew. Ook deze 2 e helft golfde het spel op en neer en kregen beide 11-tallen enkele kans(jes). In de 66 e minuut moest Willem V. wegens kramp worden gewisseld voor Luca. In de 70 e minuut kwam WDS op 1-1. Na onnodig balverlies op rechts verscheen Abdul AVCI vanaf links alleen voor Jelle en liet hem kansloos. Enkele minuten later kwam WDS zelfs op een 2-1 voorsprong. Een voorzet vanaf rechts kon door de eerder genoemde Abdul AVCI, in vrijstaande positie, achter Jelle worden gekopt. Hierna werd verdediger Koen gewisseld en kwam spits Willem K. voor hem in het veld.  GSBW probeerde nog wel om de gelijkmaker te forceren maar het was vandaag allemaal net
niet waardoor er al na 1 wedstrijd een einde kwam aan de nacompetitie. Ondanks de uitschakeling vandaag hebben we, ondanks de vele blessures en met steun van de JO19-1 spelers, toch een prima seizoen gespeeld en afgesloten met een 3 e plaats. Bij deze willen wij als spelers en staf ook de vele supporters bedanken voor hun steun dit seizoen. Wij hopen hen dan ook weer volgend seizoen langs de lijn te mogen begroeten..