Unieke prestatie van de spelers van GSBW JG voetbal

18 juni 2018 14:00


Voor het eerst sinds oprichting in november 2010, is het gelukt om met twee teams kampioen te worden in de KNVB voorjaars competitie, een prestatie die uniek is in zijn soort. De spelers van GSBW JGA1 zijn kampioen geworden in de hoogste poule bij de jeugd, en GSBW JGB1 in de tweede poule van de jeugd.

Wij feliciteren de spelers van JGA1, Eric- Roy- Django-Bart, Ramon, Max, Bram, Stijn, Haico, Jens. En de spelers van JGB1, Kevin- Silvana- Vincent- Geeke- Glenn- Dirk- Justin- Tijn- Jurre met het behaalde kampioenschap.

   
Kampioenen feest

Zo’n bijzondere gebeurtenis konden we niet zomaar voorbij laten gaan. Dat moest gevierd worden met alle spelers van GSBW JG voetbal. Op zaterdag 16 juni was er een heus kampioenen feest op het hoofdveld van GBSW.

In samenwerking met voetbalschool 2 fast, van balvirtuoos Nelson de Kok. werden de spelers ontvangen met een wervelende freestyle show. Waarna de spelers werden opgesplitst in 4 teams. Twee teams gingen de strijd der kampioenen aan. En de andere twee teams, kregen onder leiding van Nelson een voetbal skills training zodat ze deze komend seizoen weer bij de wedstrijden kunnen gebruiken. Na 20 minuten werd er gewisseld zodat iedereen zijn talent en skills kon verbeteren. Uitslag van beide strijd der kampioenwedstrijden, hoe kan het ook anders met zulke talenten, 4-4.

Aansluitend volgde de huldiging van de kampioenen met als afsluiting friet en snacks voor alle spelers en een cadeautje voor de spelers van JGD1. Al met al een geslaagd kampioenen feest.

GSBW JGA1 promoveert

GSBW JGA1 is de jeugd bij het G voetbal ontgroeit, twee keer achter elkaar kampioen worden in de hoogste poule, vraagt om nieuwe tegenstanders en uitdagingen binnen de lijnen van het voetbalveld. Daarom stapt het hele team over van de jeugd naar de senioren G competitie van de KNVB. Deze wedstrijden worden ook op zaterdag gespeeld, in een 7 tegen 7 competitie. Daarin veranderd er niets, alleen duren de wedstrijden wat langer, dat wordt 2x 30 minuten.

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!